Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a declarat, duminica seara, ca nu va demisiona din functie, insa nu este lipit de scaun si daca vrea cineva sa il demita, o poate face, potrivit Agerpres. Arafat a invocat atacurile intensificate din ultimul timp si a transmis ca daca nu mai este dorit sa se aduca cineva mai destept in locul sau.
Raed Arafat admite ca in cazul in care va fi demis, va pleca in alta tara, sunt oportunitati, unde nu ma considera batran.
Sunt destule oportunitati in alta parte, unde nu ma considera batran. Si sunt convins ca in secunda in care zic, vor veni si altele. Varianta a treia ar fi sa stau la UPU Targu Mures, dar dupa o luna, doua o sa ma toace. Probabil ca asta o voi face dupa ce se decide, plecarea din tara. Nu exista alta alternativa. Eu nu accept pozitii date, la nivel statal. Nu negociez pozitii. Daca este sa ma duc afara, ma duc pe efort propriu. Ma duc in prima faza la Targu Mures si stiu cum sa rezolv o treaba si sa fac ceva util, a raspuns Arafat. Raed Arafat a declarat ca autoritatile ar trebui sa isi asume plecarea sa si sa aduca pe altcineva mai destept si mai tanar daca nu mai este dorit, dar el nu va demisiona/