Pe blogul Contele de Saint Germain a aparut un articol intitulat: Eu nu pot sa cred. Articolul are ca subiect faptul ca in scandalul Caracal circula o stire care naste valuri de tzunami: ca Dinca a cerut, si i s-a aprobat, sa discute intre patru ochi cu un anume politist indicat de el care nu facea parte din dispozitivul operativ al anchetatorilor. Autorul articolului nu crede ca o astfel de discutie ar fi fost permisa fara a se lua toate masurile de inregistrare a ei. Ion Cristoiu da ca sigur ca misteriosul interlocutor al lui Gheorghe Dinca ar fi ofiterul de legatura al lui Dinca. Adica Dinca era informator al unor servicii secrete si exista un ofiter de legatura care tinea direct contactul cu el, care primea informatiile de la acesta si care ii transmitea, la randul sau, intrebari si directii de actiune. Omul, fiind ofiter, asculta de ordine de la superiorii ierarhici. Cand i s-a ordonat sa dea curs cererii lui Dinca si sa discute intre patru ochi cu acesta, cu certitudine ca i s-a ordonat sa puna si tehnica pe el. Iar daca nu i s-a pus, atunci cu si mai mare certitudine aparatura pentru ascultare ambientala era deja in functiune, acordata pe toate frecventele si lungimile de unda posibile. Se tot vorbeste de protectie inalta a lui Dinca. Iar cand se cer nume, cei informati, dar cu scuza discretiei la indemana, ridica un deget spre cer. Adica sus!
Articolul este urmat de cateva comentarii. Reproducem unul dintre aceste comentarii in continuare. Comentariul consta intr-o ipoteza incredibila si anume; corpurile celor doua fete disparute din Caracal ar fi fost folosite pentru transplat de organe! Ele ar fi devenit banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe.
Iata aceasta teorie incredibila, la puctul 3:
- Dupa ce a fost rapita de Dinca sarmana Alexandra putea sa fie supusa la urmatoarele tratamente inumane:
1. Violata de Dinca iar mai apoi data mai departe pretenilor acestuia ca sa se desfete si ei cu prospatura capturata iar apoi aceasta data unei calauze pentru a fi scoasa din tara.
2. Violata si omorata de Dinca imediat ce acesta a aflat ca Alexandra a sunat la 112 si mai apoi arsa in crematoriu butoi de acesta.
3. Sa devina banca de organe prelevate la fata locului de o echipa de medici ajutati de un laborator mobil de prelevare de organe. Organele prelevate fiind transportate in genti figorifice portabile care au fost scoase rapid din Romania la bordul unor elicoptere care nu pot fi controlate de autoritatile romane. Iar scheletul sa fie ars mai apoi de Dinca. In aceasta varianta se explica de ce dintii Alexandrei au fost gasiti extrasi si aruncati in butoi deoarece i s-a prelevat mandibula si maxilarul superior pentru transplant. In acest caz Alexandra decedand chiar in noapte in care politistii si procurorii asteptau la poarta albasta ca sa se faca ora 6, poarta rosie din spatele gradinii lui Dinca fiind lasata special nesupravegheata pentru ca echipa impreuna cu laboratorul mobil sa poata sa intre in curtea lui Dinca si sa treaca la treaba.