S-a dus vestea pe internet ca Damascus Palace este un restaurant cu mancare arabeasca delicioasa, preturi decente si cel mai bun humus. Si asa este! Pe bulevardul Basarabia la nr. 98, vizavi de Stadionul National, se gaseste restaurantul Damascus Palace, cu specific arabesc. Desi este un restaurant amenajat modern, odata intrat inauntru esti placut surprins. La Damascus Palace descoperi minunatiile lumii orientale. Aici, mancarea e ca la mama acasa - adica are un gust nemaipomenit. Totul pe fondul sonor al frumoasei muzici arabesti. Este un restaurant aerisit, cu mese si scaune din lemn, unde accentul este pus pe mancare - ceea ce este cel mai important. Servirea este prompta, personalul atent, mancarea este adusa repede, preturile sunt decente, iar aceste trei elemente sunt suficiente, mai ales daca si preparatele intrec asteptarile. O bila alba pentru curatenia desavarsita - vesela, tacamurile, totul straluceste de curatenie. Chiar daca restaurantul are specific oriental, pe langa preparatele cu specific arabesc, meniul cuprinde si pizza sau preparante din peste.
In principal, la Damascus Palace gasiti feluri de mancare orientale, dar si dorada, ciorba romaneasca sau pizza. Meniul cuprinde: diferite tipuri de humus, muhamara, sugiuk , sambusik, yalangi, baba gannouj (vinete, pasta de susan, naut), fatteh (naut, crutoane, muguri de pin, pasta susan), baba gannouj (vinete, ardei gras, patrunjel, rodie ceapa), lahmbajun (aluat cu carne de vita, legume, condimente), sambusik cu spanac sau cu branza (aluat cu branza de vaca), briani de miel, kabab Adana, kebab-uri si multe altele.
Din partea casei, la finalul mesei fiecare client primeste un desert pe baza de orez, apa de trandadir, banane si scortisoara. Si nelipsita cafea turceasa, bauta dintr-un recipient din metal, frumos ca o opera de arta.
In concluzie, daca va place mancarea orientala, atunci va recomandam sa mergeti la Damascus Palace pentru ca nu aveti decat de castigat. Damascus Palace este un restaurant cu produse, servire si atmosfera - toate de nota 10.