Suntem tot timpul in cautarea dietei perfecte, echilibrate, eficiente, noninvazive, cu atat mai mult acum cand vacanta mult asteptata se apropie si rochitele fluide din bagaj, pantalonii scurti ori noul costum de baie ne ambitioneaza sa aratam extraordinar si sa etalam o silueta de invidiat.
Nu stiu daca destinatia aleas pentru vara aceasta este una mediteraneeana, insa dieta cu siguranta ar trebui sa fie. Caci succesul dietei mediteraneene este recunoscut si se datoreaza uleiului de masline extravirgin. Componenta sa bogata in fibre, antioxidanti si grasimi benefice si saraca in grasimi daunatoare reprezinta mai mult decat o dieta. Este de fapt, un stil de viata sanatos, pe termen lung.
Avand la baza alimente cat mai putin procesate, termic sau chimic si punand accentul pe ambianta placuta creata de mancatul in tihna, de savuratul felurilor de mancare alaturi de familie si prieteni, de masa ca experienta de care sa te bucui din plin, alimentatia mediteraneeana intrunchipeaza o traditie veche de secole care poate asigura longevitate si vitalitate.
Nu intamplator una dintre cele mai sanatoase comunitati din lume, cu speranta de viata de peste 100 de ani este intr-o insula din Marea Mediterana.
Ca o invitatie la un stil de viata sanatos, zi de zi, Monini te delecteaza si rasfata cu Delicato - uleiul de masline extravirgin cu aroma fina si delicata, o varianta alternativa extraordinara recomandata celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra-virgin.