In cadrul emisiunii Marius Tuca Show (partea a 3-a), dr. Mihaela Bilic a facut mai multe recomandari si observatii, dintre care gandul.info a spicuit cateva, si pe care le puteti citi in continuare.
- Alimentatia copiilor trebuie sa fie grasa.
- Mierea si zaharul sunt la fel de paguboase.
- Cu doua ciorbe pe zi slabesti 20-30 de kg in 3 luni.
- Parintii nu ar trebui sa-si supuna copiii dietelor, ci sa le impuna reguli si sa le acorde mai multa atentie.
- Un copil obez va fi un adult care non-stop va lupta sa-si tina aceste celule adipoase goale, dar, atentie, ele urland de foame. E inuman sa consumi atat de multa energie vitala in lupta cu niste hormoni, iar capul nostru nu poate, adica hormonul bate neuronul.
- Copiii nostri cresc fara reguli, cresc intr-un soi de, nu se numeste libertate, se numeste mai degraba abandon.
- Psihonutritia: intrebarea nu este eu ce mananc?, ci eu de ce mananc?. In nici 30% din cazuri nu este de foame, sunt atat de multe motive pentru care mancam.
- Inainte sa va duceti sa faceti facila operatie de taiere de intestine, faceti aceasta experienta voi pentru voi. In 3 luni, cu doua ciorbe pe zi se slabeste intre 20 si 30 de kilograme.
- Noi daca traim in Romania ar fi ideal sa mancam lucrurile care cresc aici in Romania, ar fi o chestiune genetica.
- Postul nu inseamna sa mananci toate alimentele in varianta lor vegetala. Un post in care sa fii satul nu inseamna post.
- Mamaliga trebuie reconsiderata. Si pufuletii! Sunt foarte buni, dar oamenii se gandesc ca sunt snack.
- Acum toata lumea vrea bio si nu realizeaza ca nu bio e smecheria, ci crescutul neintensiv, pentru ca daca tu iti iei un ou bio nu are valoare mare nutritiva.

(SursaȘ gandul.info)