www.libertatea.ro informeaza: Elisabeta Carpaci, o fetita romanca de 13 ani, este cautata de peste o saptamana de familie, in Austria. Copila a disparut fara urma si nu are cu ea nici telefonul si nici pasaportul.
Polițistii din Austria au precizat ca nu exista inca informatii despre locul in care se afla fetița de 13 ani. Elisabeta Carpaci a disparut in Austria pe 1 aprilie. De atunci, familia nu mai stie nimic despre ea, relateaza portalul heute.at, citat de observator.tv. Fata de 13 ani si-a lasat telefonul mobil si pasaportul acasa, iar, in aceste condiții, nu este posibila localizarea ei cu ajutorul mobilului.
In urma cu cateva zile, rudele fetei ar fi primit un apel de la un numar privat in care li se spunea ca Elisabeta este bine acolo unde se afla, iar apoi apelantul a inchis telefonul. Semnalmentele Elisabetei Carpaci, fetița romanca data disparuta in Austria Elisabeta Carpaci are o constitutie slaba, parul negru, ochi caprui. Fetița are o inalțime de aproape 150 cm si cantareste 45 kg. Vorbeste germana, engleza si romana. Politistii au transmis tuturor celor care au informatii despre locul in care se afla minora sa sune la 059 133/40 1133 (Comandamentul de Politie al orasului Linz).