BERBEC

Are o saptamana in care trebuie sa-si consolideze pozitia lui, si acasa intre membrii familiei, si la munca, printre colegi, dar totodata si in societate, in sfera cu care vine in contact zi de zi. Consolidarea pozitiei tale. Sa stie cine e Berbecul, cine e seful si ce trebuie sa spuna.

TAUR

Nativii Taur beneficiaza de incarcatura lui Vunjo. E saptamana in care ei au castigat de toate in toate planurile.

GEMENI

Trebuie sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari saptamana viitoare, dar schimbari benefice, majore, cu insemnatate, incarcatura.

RAC

Cei care sunt tensionati primesc doua sfaturi: sa se relaxeze, sa nu mai fie atat de incordati, sa nu-si mai faca griji pentru ca ei sunt grijulii pentru membrii familiei, pentru rude, pentru tot, ca e bolnavior. Nu e bolnav, nu are nimic persoana aia la care voi va ganditi ca are probleme de sanatate, are de fapt o stare de sanatate excelenta. Voi puteti deveni ipohondri pentru ca nu i-ati mai vazut de mult. Dar in weekend, urcati-va in avion si duceti-va la cei dragi si sa vedeti ca nu e nimic adevarat din fricile voastre.

LEU

Castiga pe toate fronturile, salt rapid calitativ in existenta lui in saptamana viitoare. Ai dat lovitura saptamana viitoare, tot ce e bun, e la tine in curte. Nu e de valoarea lui Vunjo, dar este cam 80% din el.

FECIOARA

Tot asteapta cate ceva si asteapta de anul trecut, saptamana viitoare asteapta o veste despre o schimbare foarte importanta si asta se produce in saptamana imediat urmatoare. Fiti pregatiti pentru aceasta schimbare pe care o doreati.

BALANTA

Au chef de cearta saptamana viitoare, sunt pusi un pic in postura de a fi tensionati, vor sustine mai multe batalii sau una mica, dar, atentie, dati dovada de diplomatie si de tact pentru ca voi veti castiga in mod sigur. Fara prea mult scandal si show.

SCORPION

Intotdeauna se pregateste pentru lucruri numai bune, are o saptamana super-minunata. Vesti foarte bune, sume de bani importante, dar si cadouri-surpriza.

SAGETATOR

Au tripla protectie, iar in saptamana urmatoare Sagetatorii sunt protejati de fortele divine, de toate atacurile malefice sau mai putin malefice, deochi sau alte rautati. In jurul lui va fi un camp de protectie.

CAPRICORN

Intotdeauna da ordine, mai accepta sa primeasca si el cateodata, dar nu le executa, ca nu vrea. Are o saptamana in care trebuie sa isi schimbe tactica, sa nu mai impuna, sa mai si accepte si daca a acceptat prea mult sa caute sa impuna. Deci schimbati tactica. Incercati sa faceti contrar la ceea ce ati facut pana acum si ati vazut ca nu a avut roade sau n-a dat rezultate.

VARSATOR

Este cu gandul la dragoste, il iubeste cineva acolo sus, se gandeste cineva intens la el si, totodata, gandul lui e insotit de un cadou minunat, un dar.

PESTI

Pestisorii - pentru ca tot vorbeam noi de dragoste -, de ce asteapta ei prin mantra, se pare ca au si facut-o. In prima parte au venit cu incantatia pentru ca spune: simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional, o dragoste noua, superpasionala.