www.libertatea.ro informeaza: O femeie din China a dat nastere unor gemeni, care aveau tati diferiti.
Initial, sotul sau s-a simtit ciudat ca unul dintre fiii lui nu seamana deloc cu el, dar ulterior cuplul a fost nevoit sa efectueze si un test de paternitate pentru a inregistra nasterile baieților la postul local de politie, la inceputul anului trecut. Barbatul a fost dupa ce a primit rezultatul testului ADN-ului, care arata clar ca unul dintre baieti nu avea nicio relatie biologica cu el. S-a infuriat si a avut o confruntare cu sotia sa, care la inceput a negat orice aventura extraconjugala si chiar l-a acuzat pe barbat ca a falsificat testul ADN. Pana la urma, insa, femeia a fost nevoita sa recunoasca faptul ca si-a inselat sotul, dupa o aventura de-o noapte, potrivit potrivit ziarului chinez Strait Herald din Xiamen, citat de dailymail.co.uk.
Barbatul a precizat ca isi va creste fericit propriul copil, cel biologic, dar nu si pe cel rezultat dupa aventura sotiei sale. Gemenii care se nasc cu tați diferiti sunt cazuri extrem de rare si sunt cunoscute sub numele de superfecundare heteropaterna.
Femeile trebuie, de obicei, sa faca sex cu doi barbați diferiți cu o zi inainte sau dupa ovulatie, pentru ca ambele ovule sa fie fertilizate. Expertii spun ca este dificil sa se calculeze cotele exacte ale fenomenului, insa studiile anterioare au sugerat ca sansa ar putea fi intre una din 400 de perechi si una din 13.000 de perechi, potrivit The Guardian.