BERBEC - Incep sa iasa din amorteala. Sunt pregatiti sa inceapa o viata noua. Revigorare in toate planurile, bucurati-va de viata.

TAUR - Au o saptamana mai grea, care le pune la incercare gandirea si sanatatea. Aveti grija de voi, vedeti cum va raportati la munca si odihna, e o saptamana de incercari.

GEMENI - O suita de schimbari majore, la fel ca in cazul Berbecilor.

RAC - Au din nou posibilitatea de a discuta cu ceilalti, sa nu mai traiasca in trecut, rezolvarea este numai dialogul. Dar dialogul nu inseamna monolog.

LEU - Castiga pe toate planurile, sunt favoritii saptamanii viitoare.

FECIOARA - Muncesc mult, iar astrele le anunta o calatorie. Poate fi si vacanta, cert este ca aveti nevoie de bagajele pregatite.

BALANTA - Pot afla un adevar foarte important, care vine cu marcaj sau cu schimbare. Fiti atenti, ce ati sadit, aia veti culege.

SCORPION - Lasati la o parte problemele si grijile, sunt de domeniul trecutului. Pregatiti-va pentru o perioada mult mai buna.

SAGETATOR - Intra intr-o saptamana cu daruri si cadouri. Cineva se gandeste intens la voi.

CAPRICORN - Relaxati-va si nu va mai faceti griji pentru altii. Mergeti sa-i vedeti pe cei apropiati, pentru ca le este dor de voi. Scapati de ipohondria din capul vostru.

VARSATOR - Viseaza la lucruri bune. Ori o schimbare de locuinta, ori a locului de munca. Dar doar una

PESTI - Vor acum totul, sunt sfatuiti sa aiba rabdare. Tot ce inseamna lucruri bune, surprize placute, toate sunt facute pentru cei care au rabdare.