REVISTA TEO: Secretul ultimei cifre a anului nasterii. Ce semnifica, potrivit maestrului Mihai Voropchievici Iata ce inseamna ultima cifra din anul nasterii pentru fiecare persoana. In primul rand, trebuie sa tinem cont de urmatoarele litere:

M - A - L - F - P

- M inseamna Metal
- A inseamna Apa.
- L inseamna Lemn.
- F inseamna Foc.
- P inseamna Pamant.

M - METAL

Cei nascuti in 1950, 1951, 1960, 1961, 1970 si 1971, 1980, 1981, 1990, 1991 sunt metal. Tot ce inseamna 0 si 1 inseamna metal. Au niste puncte de reper in comun. Sunt oameni independenti, iubesc moralitatea. Ori prea moralisti, ori prea inclinati catre placerile trupesti. Sunt putin dictatori, sa fie mereu sa coordoneze situatia. Sunt stalpul casei.

A - APA

Cei nascuti cu terminatie 2 si 3 in anul nasterii. Sunt oameni placuti, curtenitori, adaptabili, dar timizi si creativi. Au o timiditate fantastica. Dumnezeu i-a dotat cu o rabdare iesita din comun, pot depasi toate necazurile vietii. Se confrunta cu tot felul de probleme, dar se pliaza si depasesc problemele.

L - LEMN

4 si 5, cei nascuti cu aceasta terminatie in anul nasterii (1934, 1935, 1944, 1945, etc). Echilibrat, harnic, iute, nu se misca incet. Destinat sa fie predestinati succesului in viata, ca accepta sau nu. Au acel toiag de om care poate ajunge in varf. Au idei noi, sunt deschisi spre noi, nu traiesc in trecut, sunt oamenii viitorului, oameni deschisi spre inovatie.

F - FOC

6 si 7, cei nascuti cu aceasta terminatie. Sunt oameni iuti la manie, nu se poate purta un dialog cu ei. Sunt aventurieri, sunt repeziti si vorbesc pe ton ridicat. Sunt idealisti si au ambitii fantastice. Au un magnetism ciudat, care ii atrage pe cei din jur, sex-appeal la doamne. Nu ostentativ, au ceva special, sunt niste pasionali, atrag cu usurinta oamenii. Dar sa nu fie provocati, se tempereaza singuri.

P - PAMÂNT

8 si 9, cei nascuti cu aceasta terminatie au cifra P.
Acestia sunt intelepti, posesivi, precauti, posesivi in cuplu. Misca lucrurile, daca se adapteaza, nu se sperie niciodata. Construiesc temeinic, sunt stoici, merg mai departe, rabdatori. Sunt rabdatori si accepta multe, dar nu trebuie sa se joace ceilalti cu rabdarea lor.