Kudika: 17 SEMNE CA DEJA TI-AI INTÂLNIT SUFLETUL PERECHE
- Oamenii cred ca un suflet pereche te completeaza perfect si asta e ceea ce isi doreste toata lumea. Insa un adevarat suflet pereche este ca o oglinda, este acea persoana care iti arata tot ce te trage inapoi si este acea persoana care te pune fata in fata cu tine pentru a-ti putea schimba singur viata. Probabil ca un suflet pereche adevarat e cea mai importanta persoana pe care ti-e dat sa o intalnesti in viata, pentru ca-ti spulbera toate prejudecatile si te obliga sa te trezesti. Dar sa traiesti cu un suflet pereche pe veci? Nu. Prea dureros. Sufletele pereche vin in viata ta doar ca sa-ti arate o alta fata a ta, apoi pleaca. Rolul sufletului pereche este sa te zdruncine, sa-ti dizolve putin ego-ul, sa-ti arate obstacolele si adictiile pe care le ai, sa-ti deschida sufletul pentru ca o noua lumina sa poata patrunde in el. Sa te aduca la disperare, sa te faca sa-ti pierzi controlul in asa masura incat sa te determine sa-ti schimbi viata, sa te transformi - Elizabeth Gilbert

Cu totii credem ca intalnirea cu sufletul pereche este un moment magic, cu artificii si fluturi in stomac. Ghici ce? Nu trebuie sa fie asa. Este posibil ca deja sa iti fi intalnit sufletul pereche. Doar pentru ca nu l-ai observat nu inseamna ca nu s-a intampalt. Toata lumea are un (sau mai multe) suflet pereche si fie ca il cauti sau nu, acesta tot te va gasi. Nu te poti ascunde de sufletul tau pereche. Mai jos am adunat cateva dintre cele mai importante semne care ar putea indica faptul ca esti fata in fata cu sufletul tau pereche si nici macar nu ai bagat de seama. Uneori, oamenii uimitori din viata noastra trec neobservati pentru o vreme. Iti poti gasi sufletul pereche intr-un prieten apropiat sau intr-un coleg.
1. Va sustineti unul pe altul in fiecare moment dificil.
2. Poti vorbi cu el despre orice. Ii spui fiecare gand care te macina, fiecare secret. In preajma lui renunti la toate mastile si esti tu insati.
3. Simti conexiunea dintre voi.
4. Invatati lucruri noi unul de la celalalt.
5. Poti vedea in ochii lui iubire si admiratie.
6. Simti ca il cunosti de o viata. Nu iti poti imagina viitorul fara el.
7. Intotdeauna esti sincera cu el (chiar si atunci cand adevarul doare).
8. Timpul zboara cand sunteti impreuna.
9. Comunicati telepatic, iar cand sunteti impreuna va puteti intelege si din priviri.
10. Va inspirati unul pe celalalt.
11. Te simti in siguranta cand esti in preajma lui.
12. Nu poti sta departe de el pentru mult timp.
13. Te respecta.
14. Cand il vezi uiti de toate problemele.
15. Esti fericita cand este alaturi de tine.
16. Este persoana care stie cum sa te linisteasca in momentele dificile.
17. Nu ai vrea sa fii cu altcineva.