BERBEC - atentionare mare. Atentie cum actioneaza, trebuie sa fie prevazator si precaut.
TAUR - la ei se muta bucuria, cadourile, banii, surprize si vesti bune. Este varf de forma la ei.

GEMENI - daca vrea sa rezolve niste lucruri, trebuie sa poarte batalii. Nu fiti ingrijorati si nu faceti scandal, pentru ca totul se rezolva. Mult zgomot pentru nimic.

RAC - cineva se gandeste la ei, primesc cadouri, beneficii. Toate sunt gratuitati care ii fac placere, lucruri trimise de la oameni care ii stimeaza.

LEU - o perioada in care afla toate adevarurile lumii. O perioada cu o incarcatura fantastica, stie cum sa se pregateasca.

FECIOARA - se muta rabdarea in zona lor. Sa fie mai linistite, temperate, pentru ca toate surprizele placute vin daca stiu sa astepte. Sa nu forteze mana norocului.

BALANTA - trebuie sa abordeze toate problemele. In perioada asta, schimbati tactica. Unde ati fost buni, bateti cu pumnul in masa. Unde ati fost mai rai, dovediti clementa.

SCORPION - mobilizarea fortelor pentru a-si face un statut, o situatie, in familie si in societate. Isi iau viata in propriile maini si rezolva ce au nevoie. Este o luna de totul sau nimic, multe nebuloase, multe secrete. Va trebui sa fiti atenti si sa mai treceti pe la casa lui Doamne-Doamne.

SAGETATOR - problemele ramase din anul trecut isi gasesc rezolvarea doar cu acel consiliu de familie. Adunarea tribului, iar samanul-sef spune ce are de rezolvat.

CAPRICORN - intra cu o suita de schimbari majore. Vin navalnic, asa ca pregatiti-va si luati-le asa cum vin.

VARSATOR - o luna de dragoste. Cauta si gasesc ceva nou. Daca incep anul cu dragoste, este un an fantastic de bun.

PESTI - inceput de an si inceput de viata noua. Revigorare pe toate planurile, psihic, fizic, material.