BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile au loc schimbari importante in relatiile familiale si in ambientul casei. Va veti revizui legatura cu locurile natale si cu neamurile. Apropiati-va de cei dragi si ajutati-i neconditionat.

TAUR 21.04-21.05: Aveti sanse deosebite de a va imbunatati relatiile cu ceilalti, de a va face prieteni noi si a va remodela gandirea si comunicarea. Dar, pentru ca multa lume va roi in jurul dumneavoastra, trebuie sa fiti prudenti cu gesturile si cu vorbele.

GEMENI 22.05-21.06: Inca de la debutul saptamanii se anunta castiguri financiare. Se deschide o noua etapa care va dura insa cateva luni bune. Poate fi vorba de a munci mai mult, dar eforturile va vor fi rasplatite.

RAC 22.06-21.07: Emotivitatea este acum accentuata, asa ca exista riscul sa oscilati cam mult cu luarea deciziilor si in relatiile cu ceilalti. Aveti incredere in dumneavoastra si operati orice schimbare necesara pentru a va imbunatati viata personala si pe cea profesionala.

LEU 22.07-22.08: Sunteti intr-o stare de usoara somnolenta, asa ca ar trebui sa va ocupati de treburile usoare si, la nevoie, cereti sprijinul celor dragi. Sanatatea este un pic vulnerabila, deci nu fortati nota. In weekend primiti recompense deosebite.

FECIOARA 23.08-22.09: Renuntati la persoanele care v-au necajit si la cei care observati ca stau in preajma dumneavoastra doar pentru profitul personal. Mai bine rezervati-va timp pentru plimbari cu persoana iubita si trasati-va planuri noi.

BALANTA 23.09-22.10: Apar schimbari importante in plan profesional. Vi se deschide o noua etapa, cand meritele va sunt recunoscute de catre sefi. Fiti prudenti si nu va lasati coplesiti de laude, deoarece, in umbra, sta cineva caruia nu-i convin noile schimbari.

SCORPION 23.10-21.11: Se pare ca se iveste posibilitatea de a calatori peste mari si tari, de a relationa cu oameni de buna calitate si de a va imbunatati bagajul de cunostinte cu teme interesante. Studiile, cercetarea si documentarea va vor preocupa multa vreme de acum incolo.

SAGETATOR 22.11-21.12: Se contureaza sanse minunate de a castiga bine de la si prin altii. Astfel, veti putea scapa de datorii mai vechi, puteti primi cadouri, recompense sau chiar o mostenire. Sunt posibile aparitia unor noi sarcini de lucru, care va vor fi bine rasplatite la momentul potrivit.

CAPRICORN 22.12-19.01: Relatia cu partenerul de viata si cele de colaborare profesionala au de suferit schimbari. Poate fi vorba de posibile finaluri sau de noi inceputuri. Este accentuata insa si o stare de indoiala, de temere, de mers in gol. Fiti prudenti!

VARSATOR 20.01-18.02: Este un moment prielnic pentru a va ocupa de relatiile parteneriale, astfel ca dezbaterile si negocierile pot decurge foarte bine. In weekend veti cheltui o suma importanta pentru cei dragi.

PESTI 19.02-20.03: Incet si sigur va veti orienta spre a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi. Va puteti hotari sa faceti un copil sau sa va ocupati mai mult de cei existenti. Si dragostea va capata o alta insemnatate pentru dumneavoastra.