BERBEC - acesti nativi sunt putin de-a indoaselea in aceasta saptamana, vor fi intarzieri. Pentru Berbeci se va produce un salt calitativ in existenta lor. Va fi ceva fantastic de benefic.

TAUR - intra in a doua saptamana consecutiv in discutarea pentru a rezolva niste probleme. Este tot incapatanat. Trebuie sa angreneze o discutie in familie sau cu cei apropiati.

GEMENI - Dumnezeu le ofera protectie totala in ultima luna a anului. Vor avea protectie impotriva tuturor fortelor malefice, gandurilor negre, a energiilor negative.

RAC - au o nebuloasa in minte. Un fel de mister pe care nu il poate deslusi nimeni. S-au cufundat in griji, in lucruri tainice. Sunt cufundati intr-un total mister. Doar forta divina ii ajuta.

LEU - Vor afla un adevar fantastic de important, care le poate schimba viata. S-ar putea sa vina cererea in casatorie.

FECIOARA - este o saptamana de dragoste, de ceva nou si fierbinte. Daca nu stabilise unde face Revelionul, aceasta e oportunitatea de a afla. Trebuie sa fie pasionali si exuberanti.

BALANTA - sunt pe o posghita de gheata foarte subtire. Cineva i-a atentionat si s-ar putea sa explodeze. Atentie mare la cum reactionati cu cei din jur si cum va purtati. Ce spuneti e greu de intors.

SCORPION - Fertilitate si belsug. Peste putin timp visele se implinesc.

SAGETATOR - Schimba macazul. Abordati alfel problemele care va intereseaza. Trebuie o schimbare de atitudine totala.

CAPRICORN - se cearta cu Balanta. Va fi o disputa furtunoasa. Isi vor impune punctul de vedere. Puteti castiga si fara a antama o batalie.

VARSATOR - trebuie sa se pregateasca de o suita de schimbari majore in perioada imediat urmatoare.

PESTI- au un gand, o schimbare a loculului de munca sau a locuintei. Pregatesc un Revelion incredibil, insa vor munci si acolo.