In zilele de 15 si 16 decembrie 2018, Muzeul Național de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copii la un weekend de citit povesti langa bradul impodobit si semineul aprins.
Fie ca este vorba despre micuții care adora sa asculte povestile spuse seara de bunici, de micii cititori care au descoperit de curand pacerea lecturii sau de adulții cu suflet de copil, va invitam sa petrecem impreuna acest sfarsit de saptamana la Muzeu, intr-o atmosfera de sarbatoare, in compania cartilor si a bradului impodobit.
Micutii cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani sunt asteptați sambata si duminicade la 10:30, sa descopere care este cel mai potrivit cadou pentru Bondarel si sa afle cum va reusi acesta sa se bucure impreuna cu prietenii sai de magia primilor fulgi de nea.
Intalnirea din fața semineului va continua la ora 11:00 cu povestea unei principese rautacioase, care trece prin intamplari menite sa o transforme dintr-un copil rasfatat si egoist intr-o fetița modesta, cuminte si intelegatoare. Kildine e o principesa din povesti, dar regina care a scris despre ea a existat aievea si s-a numit Regina Maria a Romaniei.
Ii asteptam in jurul bradului impodobit pe copiii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, sa asculte si apoi sa-si compuna propria poveste, pornind de la aceasta frumoasa alegorie.
Va invitam, asadar, cu mic cu mare, la intalnirea cu personajele povestilor citite la gura semineului, si, dupa cum v-am obisnuit, nu vor lipsi nici alte suprize pentru cei mici, dezvaluite la momentul oportun, la care va contribui si partenerul programului, Editura Corint Junior!
Participarea la aceste intalniri este gratuitasi se face pe baza inscrierii pe adresa de e-mail [email protected].