ASTRODEX informeaza: 2019 se apropie cu pasi repezi, iar horoscopul vine cu vesti excelente, atat pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar pentru unele zodii. Astfel, astrele se aliniaza pentru ca nativii din Taur, Leu si Capricorn sa aiba mare noroc la bani in 2019.

ZODIA TAUR

Nativii zodiei Taur vor simti ca il prind pe Dumnezeu de picior. Dupa ce timp de multi ani au fost nevoiti sa traiasca avand multe lipsuri financiare, norocul incepe sa le surada in anul 2019. Este o perioada extrem de buna pentru ei pentru a-si gasi locul de munca dorit. Anumite promovari sau chiar si niste mosteniri ii vor ajuta sa se echilibreze pe plan financiar si sa duca o viata mult mai buna din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, alti nativi ai zodiei Taur pot sa dea lovitura si in afaceri, iar faptul ca sunt extrem de seriosi la locul de munca ii va ajuta sa isi indeplineasca acest vis inca din primele luni ale anului.

ZODIA LEU

A doua zodie care are mari sanse sa se imbogateasca anul viitor este zodia Leu. Acestia vor reusi sa vada potentialul in unele afaceri in care altii nu vor avea prea multa incredere. Tocmai aceasta inconstienta ii va ajuta sa gaseasca niste afaceri care aduc bani rapid. De asemenea, vor avea un spirit organizatoric foarte bun, iar acest lucru va fi vazut si de superiori, care le pot propune o promovare. Acest lucru va veni, de asemenea, cu o marire de salariu. Daca vor trage tare in anul viitor, sunt toate sansele sa ajunga sa castige o suma de bani care sa le permita sa traiasca un stil de viata extravagant, asa cum multi nativi ai zodiei isi doresc.

ZODIA CAPRICORN

Si nativii zodiei Capricorn au ocazia sa isi schimbe viata in anul 2019, mai ales ca viseaza de mult timp acest lucru si sunt cunoscuti pentru seriozitatea de care dau dovada. In anul viitor, acest lucru va putea fi vazut exact de cine trebuie, iar anul 2019 ii poate prinde cu mai multi bani in buzunar.

Horoscopul banilor in 2019 pentru celelalte zodii:

ZODIA BERBEC

Vei avea parte de destul de multe provocari pe acest plan in 2019, dar multe dintre ele se pot dovedi oportunitati de a creste in cariera si de a te implini financiar. Poate ca nu se va lasa cu o promovare, dar cel putin, primesti semnale ca esti pe directia potrivita si ca evoluezi intr-acolo.

ZODIA GEMENI

Te asteapta un 2019 in care vei avea parte de destul de multe provocari pe acest plan, dar ele te vor ajuta sa-ti descoperi cea mai buna directie de urmat la nivel profesional. Straduieste-te sa le transformi in oportunitati de a te face remarcat si de a evolua in ierarhia de la locul de munca.

ZODIA RAC

Ti se pregateste un an in care sectorul profesional si cel financiar se arata a fi destul de ofertante si dinamice, indiciu cum ca poti realiza multe in 2019 daca-ti propui ca aceste domenii de viata sa se numere printre preocuparile tale. Gandeste-te cat de dispus/a esti sa dai tot ce ai mai bun la acest nivel anul acesta.

ZODIA FECIOARA

Se intrevede un an 2019 in care provocarile pe plan profesional nu vor lipsi, dar te vor face sa-ti dai seama ca poti duce mai mult decat credeai. Poate nu vei fi recompensat/a mereu pe masura eforturilor tale, dar mai devreme sau mai tarziu, vor aparea beneficiile nervilor si ale orelor suplimentare.

ZODIA BALANTA

S-ar putea ca 2019 sa iti aduca mai multe momente in care sa consolidezi ceea ce ai realizat in ultimii ani decat oportunitati reale de a avansa. Important este sa nu te astepti la salturi imense si sa te dezamagesti daca nu ai parte de asa ceva. Ceea ce construiesti anul acesta nu-ti va lua nimeni.

ZODIA SCORPION

Cel putin din punct de vedere economic, anul aduce vesti bune si oportunitati destule, dar poate nu asa de mari precum ai sperat. Dar chiar si asa, este de dorit sa nu-ti pierzi speranta. Te afli pe drumul cel bun in ceea ce priveste dobandirea unei stabilitati pe aceste planuri.

ZODIA SAGETATOR

Evoluezi incet, dar sigur pe plan profesional. Nu te astepta la schimbari de substanta pe planul carierei si al finantelor, dar cu siguranta imbunatatiri se simt si se vor mai sesiza in perioada care urmeaza. Trebuie doar sa nu ramai dezamagit/a daca au loc mai incet decat te-ai fi asteptat.

ZODIA VARSATOR

Se intrevede un an 2019 in care lucrurile evolueaza sacadat, in trepte, deloc constant si uneori foarte anevoios. Dar in ciuda tuturor intarzierilor si limitarilor de care ai parte, ceea ce reusesti sa obtii nu-ti va lua absolut nimeni. Cu atat mai mult cu cat tot ceea ce faci este cu mult efort.

ZODIA PESTI

Se intrevede un an 2019 in care cariera si sectorul financiar pot avea parte de multe transformari. Nu te astepta sa fie vorba de ceva spectaculos, dar cu siguranta te vei maturiza destul de mult pe acest plan in lunile care urmeaza. Realizarile, daca tintesti in directia lor, vor fi si ele mari.

(Surse: antena 1, astrodex.ro)