- Berbecul are o luna in care i se recomanda sa ramana in asteptarea unor schimbari foarte importante. Vor veni rapid aceste schimbari.

- Taurul a fost destul de ostracizat, dar in decembrie se produce un salt rapid, calitativ in existenta lor. Vor da lovitura la final de an, asta e sigur.

- Gemenii sunt intr-o luna in care sunt fantastic de favorizati. E luna cadourilor pentru ei chiar din 1 decembrie: recompense si aprecieri.

- Racusorii la final de an au runa de protectie. Vor fi protejati din toate punctele de vedere. Se stie ca in perioada postului tentatiile sunt mari. Sa aiba grija.

- Leii la final de an primesc magna cum laude. Il au pe Wunjo. Castiga din toate punctele de vedere.

- Fecioarele au o luna fantastic de buna, cu multe vesti bune, cu cadouri. Este si o luna de bani. Luna decembrie este numita de chinezi luna sacilor cu bani. Sunt 5 zile de sambata, 5 de duminica, 5 zile de luni.

- Balantele au o luna cu multe mesaje. Mesaje, scrieri, tot felul de mailuri, SMS-uri, scrisorele, dar nu lucruri rele.

- Scorpionii sunt cam rasuciti. Daca nu reusesc sa faca ceva acum e destul de greu. Trebuie sa isi consolideze pozitia.

- Sagetatorii trebuie sa se relaxeze si sa scoata din minte temerile, fricile, spaimele legate de membrii familiei.

- Capricornii au muncit tot anul. In a 12-a luna incep o viata noua. O viata noua inseamna revigorare si renastere in toate planurile.

- Varsatorii au o luna de dragoste. A dat Cupidon peste ei. Simbolul dragostei: apare ceva nou, fierbinte.

- Pestisorii au o luna a bilanturilor, a rezolvarilor unor probleme. Vor rezolva toate problemele. Trebuie sa discute cu oamenii, mai ales cu familia.