Huff: Top 3 zodii de femei predispuse sa fie INSELATE
Norocul in dragoste nu este la fel pentru toti nativii zodiacului. In timp ce unele persoane au sansa de a gasi un partener fidel, altele au ghinionul de a da peste cineva infidel. Astrologii sunt de parere ca semnul zodiacal influenteaza daca vei fi sau nu inselat. Asadar, iata care sunt acele zodii de zodii de femei predispuse sa fie inselate.

Locul 1: Femeia Pesti

Femeia Pesti este cea mai predispusa la a fi inselata. In cele mai multe cazuri, femeia Pesti da dovada de naivitate. Acest lucru face ca ea sa gaseasca parteneri nepotriviti, care o pot cuceri usor doar cu ajutorul vorbelor. La fel de usor, acestia o vor insela si ii vor frange inima. Nativele din zodia Pesti au o predispozitie de a cadea in depresie si de a fi hipersensibile. In acele momente, ele au tendinta de a neglija total relatia de cuplu. Partenerii femeilor Pesti vor pretexta ca sunt enervati de atitudinea negativista si egocentrista pe care o afiseaza femeile Pesti si astfel vor explica infidelitatea.

Locul 2: Femeia Capricorn

In general, femeia Capricorn este genul de persoana care nu isi arata sentimentele. Adeseori poate parea de multe ori o persoana fara emotii, careia nu prea ii pasa de trairile celorlalti. Din acest motiv, partenerul poate simti ca nu este iubit si va cauta sa se refugieze in bratele altei persoane. Totodata, femeia Capricorn dovedeste uneori o incapatanare exasperanta si o dorinta de a avea dreptate in orice situatie. Din aceasta cauza, se ajunge des la conflicte cu partenerul, mai ales daca acesta este si el o fire capricioasa. Aceste conflicte duc la subrezirea relatiei.

Locul 3: Femeia Rac

Sensibila zodiacului, si femeia Rac este predispusa la a fi inselata. Sensibilitatea sa exagerata o va face deseori sa intre in conflict cu partenerul, pentru ca va vedea lucrurile altfel de cat sunt in realitate. Mai mult decat atat, femeia Rac poate fi foarte egocentrica. Ea are momente cand este atat de preocupata de propria viata, incat sa nu mai acorde suficienta atentie partenerului de viata. Din aceste motive, ea va fi inselata. Marea problema este ca, fiind o fire foarte emotiva, va trece cu greu peste acest lucru si se va umple de resentimente.