S-a lansat si in Romania fundatia YOUness, o institutie care sprijina multe persoane cu probleme medicale. Presedinta si fondatoarea fundatiei este Dr. Vanessa Youness, medic specialist in chirurgie reconstructiva post-traumatica, cu o vasta experienta in Regatul Unit Al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Unul dintre lucrurile demne de remarcat in taria sa este un diagnostic pe care l-a primit in timpul specializarii, care pe multi i-ar fi doborat, dar pe ea a intarit-o: scleroza in placi. Un diagnostic cu un pronostic sumbru, la care medicina alopata nu are tratament de vindecare.
Insa nu si-a acceptat diagnosticul, a luptat sa inteleaga ce semnal de alarma reprezinta aceasta boala si sa o infranga.
Cu ajutorul domnului profesor Dr. Stefan Stangaciu, presedintele Asociatiei de Apifitoterapie si a protocolului sa de tratament, aplicat cu disciplina chirurgicala, Vanessa Youness a reusit nu doar sa opreasca evolutia bolii, dar si sa cristalizeze/vindece leziunile avute odinioara. Aceasta vindecare poate fi privita ca o premiera de catre medicina alopata care insista ca aceasta boala nu are tratament, insa asemenea cazuri dovedesc chiar contrariul.
In speranta aprofundarii cercetarilor pe acest subiect care va putea ajuta o multime de oameni la nivel mondial, tot acest concept alternativ - holistic - de vindecare, va fi prezentat pe larg intr-o carte focusata pe tratamentul naturist, apifitoterapeutic pe care Dr. Stefan Stangaciu si Dr. Vanessa Youness o vor lansa prin intermediul fundației YOUness, in cel mai scurt timp, si o vor pune la dispozitia pacientilor cu acelasi diagnostic, dar si cercetatorilor care doresc a studieze rezultatele de necontestat ale terapiilor alternative.