CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie: Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru. Catalina Porumbel a preluat emisiunea dupa ce Dana Chera, ex-Grecu, a ramas insarcinata cu actualul sot, un medic stomatologic din Pitesti si s-a retras din televiziune pentru a-si creste copilul. Un jurnalist mai curios a vrut sa afle detalii despre biografia Catalinei Porumbel. Jurnalistul a observat insa ca informatiile publice despre Catalina Porumble sunt ca si inexistente! Ceea ce pentru o vedeta TV, zice jurnalistul, ar fi un lucru putin ciudat! Iata ce noteaza jurnalistul curios:
- Nu stim data la care s-a nascut Catalina Porumbel, ce studii are. Foarte straniu ca nu gasim online nici cel mai mic indiciu care sa ne ajute sa facem un wiki Catalina Porumbel. Stim doar ca Porumbel Catalina si-a facut aparitia in lumea televiziunilor de stiri la postul Realitatea TV ca reporter. Apoi a plecat la RTV-ul lui Sebastian Ghita, dupa faimoasa ruptura, si de aici a ajuns la Antena 3 unde a prezentat stirile de la ora 16:00 si apoi emisiunea Editia de weekend. Catalina Porumbel si sotul acesteia, Laurentiu Voicu, si-au unit destinele sambata 27 august 2016. La momentul casatoriei, Catalina si Laurentiu Voicu aveau impreuna o fetita. Nasii cuplului au fost colega sa Oana Zamfir ex-Stancu (o vedeta incotestabila a Antenei 3) impreuna cu sotul sau, celebrul politician Daniel Zamfir, liderul Grupului parlamentar ALDE din Senatul Romaniei.

xxx

Faptul ca nu stim detalii biografice despre frumoasa Catalina Porumbel nu ne impiedica sa notam, cu obiectivitate, ca ea modereaza cu mult farmec emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3 - o emisiune care aduce viitorul in prezent. Spre deosebire de Dana Cheru, ex-Grecu, care monopoliza orice tema, punandu-i de multe ori pe telespectatori si pe cei doi specialisti din platou - Mihai Voropchievici (astrolog si numerolog), si Lidia Fecioru (bioenergoterapeuta) - in postura sa ii asculte opiniile pe teme complicate, dar exprimate in mod amatoricesc. In schimb, Catalina Porumbel stie sa asculte si sa intervina cu intrebari doar acolo unde este cazul. Paranormalul din emisiunea ADEVARURI ASCUNSE prinde la publicul comercial, lucru dovedit de cifrele de audienta. Adevaruri ascunse este un talk-show saptamanal in care invitati sunt numerologul Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru. Cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie, abordeaza teme care preocupa opinia publica, oferind o alta interpretare asupra realitatii decat cea imediata sau cunoscuta. Cu ajutorul numerologiei si al stiintelor astrale, sunt cautate explicatii pentru evenimente si intamplari din actualitate si se fac previziuni.