- Relatia tensionata dintre Corina Cretu si sefa Guvernului s-a mai calmat odata cu intalnirea care a avut loc la cabinetul doamnei Dancila, in care s-au discutat mai multe probleme, intre care si situatia celor 3 spitale regionale. Au trecut 3 ani de cand Comisia a aprobat proiectul, dar pana acum nu s-a facut nici un pas inainte. Mai mult, consilierul Darius Valcov a introdus subiectul delicat al unui posibil parteneriat public-privat, care ar reduce substantial costurile.
- Tacerea lui Iohannis in legatura cu asertiunile lui Toader, cum ca Lazar ar fi rezolvat niste dosare ale acestuia la Sibiu, il intriga pe Basescu care crede ca presedintele actual trebuie sa spuna daca e adevarat sau nu. La fel si Lazar. Cu urmarile de rigoare.
- Ministrul Justitiei a anuntat ca marti va face public dosarul lui Lazar in care s-ar afla documentul respectiv, absent din dosarele similare de la CSM si de la Presedintie .
- Nici nu a revenit bine din Japonia ca primarita Gabi Firea s-a si pus pe treaba si a convocat sedinta Consiliului General.
- Noi amanunte despre cariera ireprosabila a lui Taica Lazar. Inspectia judiciara l-a cercetat de 43 de ori in ultimii patru ani. E un record!
- Austria a anulat reuniunea trilaterala cu Bulgaria si Romania din motive obiective. Unul dintre acestea ar putea fi legea Offshore.
- Noul ministrul al Cercetarii, Hurduc, a depus juramantul la Cotroceni intr-un cadru intim, la festivitate nefiind prezenti Dragnea si Tariceanu. Probabil ca ei sunt darwinisti si cred in faptul ca omul nu se trage din maimuta, ci dintr-o lume paralela, cum este convins noul ministru.
- La jocurile Invictus din Australia echipa Romaniei a castigat 4 medalii la TIR cu arcul - o disciplina la care avem o traditie stramoseasca de sute de ani. Daca s-ar mai purta razboaie traditionale probabil ca n-am mai avea nevoie de rachetele lui Trump.

(sursa: amosnews.ro)