BERBEC: E agitat. Trebuie sa se linisteasca! Este un pic intors pe dos, mai agitat, primeste un sfat dublu. Sa se tempereze si sa nu se mai agite aiurea. Sa se tina de promisiuni. Cei dragi au nevoie de afectiune si de relaxare.

TAUR: Trebuie sa se tempereze. Totul se va rezolva. Este un pic agitat intr-o saptamana angrenat in mai multe batalii. Temperati-va, nu dati amploare si totul se rezolva ca prin minune.

GEMENI: Asteapta recompense. O persoana draga ii va face un cadou. Au facut destule si asteapta niste recompense, niste persoane dragi se gandesc sa ii faca un cadou. Ceva benefic intra in pusculita geamanului.

RAC: Cere drepturile. Stabileste cine canta acasa. Trebuie sa-si stabileasca prioritatile. Sa lase utopiile, sa isi ceara drepturile, sa stabileasca cine canta acasa, cocosul sau gaina. Sa incerce si la serviciu sa isi stabileasca prioritatile.

LEU: Are discutii serioase cu familia. Are multe de aflat.Este intr-o saptamana de discutii furtunoase, pun multe intrebari si asteapta raspunsuri de la toti mem brii familiei. Evita discutiile neprincipiale.

FECIOARA: Are o saptamana in care se poate revigora. Primeste energie. Fecioarele se pot revigora, primesc impuls cosmic si se pot revigora in toate disponibilitatile, financiar, personal si profesional. Vine o viata noua pentru Fecioare.

BALANTA: Are parte de schimbari majore. Acestea sunt benefice. O suita de schimbari majore, fiti receptivi la ce schimbari vin asupra voastra, pentru ca sunt benefice.

SCORPION: E o perioada buna. Lasa necazurile in urma, nu mai trai in trecut. Va veni o perioada mult mai buna.

SAGETATOR: E invaluit intr-o aura de mister. Esti intr-un mister care inca te bantuie de cateva saptamani. Dezgheata si scoate adevarul la suprafata.

CAPRICORN: Schimbare de profesie sau de locuinta. Vei dori sa te muti, sa pleci, sa te plimbi. Cei tineri e posibil sa doreasca o schimbare a locului de munca, dar sunt multi care isi doresc si o casa. Vor exista schimbari

VARSATOR: Are parte de fertilitate si belsug. Esti pus pe fapte mari! E o perioada buna! Fertilitate si belsug! Visele se vor indeplini. E o saptamana benefica

PESTI: Sunt nazdravani. Ai fost foarte favorizat, dar de data aceasta s-ar putea sa se subtieze gheata. Pojghita e foarte subtire, trebuie sa actionezi cu mare atentie