huff.ro informeaza: Doliu in lumea televiziunii, dupa ce Rachael Bland, una dintre cele mai cunoscute realizatoare de la BBC, a murit din cauza cancerului la san.
Ea fusese diagnosticata cu aceasta maladie in anul 2016. Rachael avea doar 40 de ani si luni anunta ca mai are cateva zile de trait.
Jurnalista Rachael Bland a aflat in 2016 ca sufera de cancer la san, iar toata experienta ei cu boala a fost documentata pe blogul sau, unde a povestit ce inseamna sa suferi de cancer si toate experientele prin care a trecut ca pacienta.
Dupa cum spunea legendarul Frank S â€" Ma tem ca mi-a sunat ceasul, prieteni. Si dintr-o data, mi s-a spus ca mai am cateva zile de trait. Este ireal. Va multumesc pentru sprijin. La revedere, prieteni”, a scris Rachael Bland pe Twitter.
Sotul jurnalistei a publicat un mesaj emotionant, in care ii aduce un omagiu femeii pe care o descrie drept perfecta”. A fost o prezentatoare incredibil de talentata, o sotie, sora, fiica, nepoata si matusa foarte iubita si, cel mai important, o mama ideala pentru micutul nostru Freddie. Cuvintele nu pot descrie cat de dor ne va fi de ea”, a scris barbatul,