Recent, la Salonul Le Diplomate din Athenee Palace Hilton, a avut loc lanarea gamei de produse dermato-cosmetice Rilastil, care au fost prezente vedete precum Nico si Ozana Barabancea.
Prin natura sa, omul tinde sa introduca in viata frumosul! Pornind de la aceasta afirmatie, dincolo de frumusetea demersului teoretic, te invitam sa experimentezi alaturi de noi frumusetea cu stil, oferita de RILASTIL, gama de dermato-cosmetice premium din Italia, care acum intra si pe piata din Romania!
Evenimentul de lansare a fost dedicat exclusiv frumusetii si sanatatii pielii.
RILASTIL se pozitioneaza pe segmentul dermatologice premium si contine produse care se adreseaza principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopica, riduri, celulita, vergeturi, cicatrici si xeroza.
Eficienta produselor RILASTIL este garantata de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care pastreaza integritatea formulelor, studii clinice si prelucrare de calitate.

Despre Catena
Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania si cel mai cunoscut si apreciat brand autohton de profil. Datorita actiunilor pozitive si a orientarii catre pacienti, Catena a devenit un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.
Cu peste 700 de unitati la nivel national si un numar de 5.000 de angajati, Catena a integrat imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa.
Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar ca vine in sprijinul sanatatii romanilor, ci si ca se implica activ in ample actiuni de preventie si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sanatos, precum si in diverse campanii sociale si de ajutorare.

Despre Ganassini
Pasiune pentru cercetare si profunde cunostinte biochimice. Aceasta teza rezuma spiritul lui Domenico Ganassini di Camerati, fondator in 1935 al Institutului Ganassini de Cercetari Biochimice. Abordarea inovatoare a laboratoarelor interne, fiabilitatea si etica metodologica a grupului reprezinta, de atunci, referinta pentru italieni si pentru cercetarea stiintifica internationala. Rezultatele excelente ale Institutului Ganassini si valorile concrete sunt imprimate in linia RILASTIL, creata in 1972 pentru a garanta solutii pentru frumusetea si sanatatea pielii. RILASTIL este inovatia si certitudinea rezultatelor. Este sanatatea si frumusetea pielii.