Ne preocupa multe lucruri atunci cand vrem ca tinuta generala sa exprime prin trasaturile noastre fizice frumusete si bun gust. Important este sa nu uitam de ingrijirea personala, iar acest lucru atrage dupa sine si foarte multa atentie la produsele pe care le folosim pentru ca noi sa fim cat mai sanatosi. Antiperspirantul Transpisan spray si roll-on are o calitate esentiala - este incapsulat numai cu ingrediente de calitate, reduce substantial transpiratia excesiva si protejeaza eficient pielea de mirosuri neplacute, oferind prospetime pana la cinci zile.
Fabricat in Germania sub standard GMP, Transpisan vine cu o poveste de succes, care aminteste ca acest produs nu contine alcool, parfum, coloranti, conservanti sau nanoparticule, daunatoare organismului uman, despre care se stie ca pot migra oriunde in organism, pana la nivel celular, interferand cu submecanismele celulare.
Fata de alte produse similare, Transpisan a optat in mod intentionat impotriva utilizarii alcoolului, deoarece acesta poate conduce la uscarea pielii, iritatii sau la alte reactii alergice in randul anumitor persoane, mai ales a celor cu piele sensibila.
TRANSPISAN este un produs premium, ce ofera o protectie excelenta si eficienta pentru toate persoanele afectate de hiperhidroza.
Asadar, oricine poate folosi Transpisan in viata de zi cu zi in prevenirea transpiratiei excesive si a mirosurilor neplacute, cei care sunt activi fizic dupa orele petrecute la sala de sport sau pentru cei care sufera de transpiratie excesiva (hiperhidroza).
TRANSPISAN, unicul antiperspirant spray fara alcool, se poate utiliza cu usurinta pe toata suprafata corpului: axile, maini, palme, piept, abdomen, spate, picioare sau alte zone - in functie de regiunea corpului care prezinta o nevoie acuta in acest sens.
Transpisan se adapteaza la esentele parfumului tau preferat si nu blocheaza glandele sudoripare
Avand in vedere ca TRANSPISAN nu este parfumat, il puteti combina ulterior cu deodorantul sau parfumul preferat.
Transpiratia reprezinta climatizarea naturala a corpului nostru, deci aceasta este vitala. Transpisan diminueaza substantial transpiratia excesiva prin reducerea porilor pielii. Totodata, Transpisan nu afecteaza in niciun mod reglarea temperaturii corpului, nu blocheaza transpiratia, ci permite sa se formeze suficienta transpiratie pentru racorirea corpului, actioneaza impotriva transpiratiei chiar acolo unde este produsa: in glandele sudoripare, iar combinatia eficienta a ingredientelor asigura contractarea porilor in aceste regiuni. Prin urmare, transpiratia va fi redusa ori prevenita. Transpiratia naturala a corpului, in sine, va ramane intacta. Se va normaliza doar in acele regiuni unde se inregistreaza transpiratie excesiva.
Aplicat in mod corect, dureaza pana la 5 zile, fiind testat in Germania de catre Institutul DERMATEST, in ceea ce priveste reactia pielii sensibile, sub supraveghere clinica, precum si de Wessling GmbH pentru analiza si controlul standardelor de securitate, mediu si sanatate.
Astfel, performanta si siguranta produsului Transpisan este garantata.
TRANSPISAN este un antiperspirant premium cu o formula unica, sub forma de spray si roll-on, disponibil in mai multe de 21.000 de farmacii din Germania si alte tari. (Transpisan spray, flacon x 50 ml, Transpisan roll-on, flacon x 50 ml).
http://genmark.ro/shop/product/transpisan-spray-x-50-ml-cu-pulverizator-fara-aerosoli-64?page=2