Berbec - trebuie sa isi consolideze absolut toate fortele pentru a se pozitiona in societate, la locul de munca si in familie.

Taur - o saptamana de alergatura multa, putin rasturnata. Se anunta o calatorie.

Gemeni - si ei sunt putin de-andoaselea, dar se rezolva. Au nevoie de rabdare si sa nu incerce sa forteze norocul.

Rac - ambiguitate, ar vrea schimbarea locului de munca sau a locuintei, pot lua deciziile cele mai bune in functie de lucrurile care ii macina.

Leu - sunt lipsiti de precautie si intra intr-o zona de impact, unde nu sunt acceptati. Sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire. Aveti grija cum actionati.

Fecioara - o saptamana in care nimeni nu o intelege, este intr-o nebuloasa, nu stie ce vrea, nu se exteriorizeaza. Singurele rezolvari la face cu voia Domnului.

Balanta - saptamana vine cu rezolvari pentru intrebarile care ii framanta. Rezolvarea vine cu dialog

Scorpion - sunt protejati de fortele divine, impotriva tuturor fortelor malefice care ii inconjoara. Rodul cercetarilor va fi extraordinar de bogat.

Sagetator - atentie, pericol de lupta. Mici dispute. Fiti calmi, nu explodati, totul se rezolva, e ok.

Capricorn - o saptamana de dragoste, incepe sa caute. A mai cautat acum vreo doua luni, acum mai cauta inca o data. Dragoste noua, pasionala. Cei casatoriti, tineti-va bine!

Varsator - au avut ceva probleme, aveti posibilitatea sa incepeti o viata noua. Influxuri de rejuvenare.

Pesti - fertilitate si belsug. Nu inseamna doar procreere, inseamna si a face lucrurile sa fie rodnice. Visele s-ar putea implini