AGERPRES: Targul National al Mierii se deschide vineri pe platforma apicola Baneasa
Cea de-a XIX-a editie a Targului National al Mierii se desfasoara in perioada 14 - 16 septembrie 2018 pe platforma apicola Baneasa. Potrivit organizatorilor - Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania (ACA) - editia de toamna a targului reprezinta cel mai important eveniment de profil din Capitala si este deja un eveniment traditional care se bucura de o foarte buna participare, atat din partea consumatorilor de produse apicole, cat si din partea apicultorilor, ca participanti sau expozanti, a procesatorilor din domeniul apicol, precum si a reprezentantilor din cadrul asociatiilor apicole.
- Prin organizarea acestui targ, ne dorim, ca de fiecare data, sa crestem cat mai mult interesul pentru albina, apicultura si produsele stupului, data fiind importanta acestui sector pentru agricultura, mediu, sanatate si o alimentatie echilibrata, spune Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania (ACA).
TARGUL NATIONAL AL MIERII - EDITIA DE TOAMNA, organizat de Asociatia Crescaatorilor de Albine din Romania, se va deschide vineri, 14 septembrie 2018, ora 10.00, pe platforma apicola din Baneasa, Bucuresti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.
CEA DE-A 19-A EDITIE a Targului National al Mierii, organizata in perioada 14 - 16 SEPTEMBRIE 2018, reprezinta deja un eveniment cunoscut si asteptat la nivelul Capitalei, fiind dedicat in principal consumatorilor de produse apicole. Cei aproximativ 100 de expozanti prezenti - apicultori si firme specializate, isi vor etala produsele intr-o gama extrem de diversificata: de la produse apicole obtinute direct din stupina pana la produse apicole conditionate sau alte preparate derivate din produse apicole - suplimente nutritive, cosmetice etc. De asemenea, de acest targ vor putea beneficia si apicultorii deoarece vor fi prezente si produsele dedicate acestora - stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, produse pentru nutritie, carti de specialitate etc.
Bucurestenii si nu numai sunt asteptati la Targul Național al Mierii, locul perfect pentru a se indulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, laptisor de matca, suplimente nutritive si cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogatia naturii, dar si din harnicia albinelor si apicultorilor.

(Surse: ACA, AGERPRES)