CLICKPENTRUFEMEI: Topul zodiilor mincinoase (Autoare: Andrada Popescu)
Cei care cred ca adevarul e greu de spus si de suportat prefera sa minta cu nonsalanta. Din punct de vedere astrologic, exista zodii care au ridicat minciuna la rang de arta si care nu se dau inapoi sa cosmetizeze realitatea, daca asta le avantajeaza.

Berbec: in conflict cu propria-i persoana

Nativul Berbec este agitat si greu de stapanit, din pricina impulsivitatii sale innascute. Minte fara sa stea prea mult pe ganduri atunci cand are interes. Uneori, ajunge sa regrete, dar nu are curajul de a spune adevarul, asa ca se complace in minciuna. Cu ajutorul ei, reuseste sa iasa din multe situatii dificile, dar pe termen lung neadevarurile ii pot afecta serios imaginea. Cateodata, ii dezamageste pe cei din jur cu comportamentul sau, chiar daca poate are si intentii bune. Nu este un om rau la suflet si nici cinic, dar este convins ca minciuna e calea cea mai usoara prin care obtine ceea ce vrea, fara sa raneasca pe nimeni. In viziunea lui, nu e nimic gresit a omite cate ceva, pe ici, pe colo. Cum iti dai seama ca te minte un nativ Berbec? Privirea il tradeaza.

Gemeni: manipularea, o aventura

Nativul Gemeni gandeste una, dar face alta. Nu se poate decide in ce directie s-o ia si nici nu stie ce i se potriveste. In relatiile amoroase, minte cel mai mult, asta din cauza firii sale duale si pentru faptul ca ii place sa se joace cu mintea celuilalt. Pentru el, minciuna este un joc, un exercitiu de inteligenta, un mijloc â€" inocent, crede nativul â€" pentru a-si atinge scopul. Niciun gest nu il tradeaza, nici macar mimica, caci stie toate tehnicile de manipulare. Cand se plictiseste, renunta brusc la plasa pe care o tese in jurul victimei, dar isi gaseste imediat alta, pe care o poate minti la fel de convingator. Iubitei lui ar fi in stare sa ii promita si luna de pe cer, doar ca sa se amuze vazand-o la picioarele lui. Nativul Gemeni nu insala din lipsa sentimentelor, ci de dragul aventurii. Nu se caieste dupa ce a calcat stramb, ci e gata s-o ia de la capat. Prin urmare, nu-ti fa iluzii, nu se va schimba niciodata! Il poti prinde cu fofarlica doar daca-l urmaresti pas cu pas.

Leu: exagereaza din mandrie

Ii place sa minta, dar nu pentru a face rau celor din jur, ci pur si simplu pentru ca vrea sa para ceea ce nu e. Ii place sa se dea mare si tare, fiindca are un orgoliu nemasurat. De multe ori, ajunge sa se laude cu lucruri pe care nu le-a facut sau care nu sunt atat de marete precum le prezinta, doar pentru a da bine in fata audientei. In viziunea lui, exagerarea nu este o minciuna, asa ca nu se sfieste sa minta ori de cate ori are ocazia. Se hraneste admiratia celor din jur si ii place sa fie apreciat, ba chiar venerat tot timpul. Este o persoana vanitoasa si se pune pe primul loc intotdeauna. Desi e expert in minciuna, nu poate fi mintit cu usurinta. Recunoaste de la distanta un mincinos si nu se increde in oricine.

Sagetator: totul e un joc

Misterios si sarmant, nativul Sagetator domina in orice tip de relatie pe si cauta mereu o prada sau o victima care sa ii satisfaca apetitul de vanatoare. Cunoaste toate tehnicile de seductie si vrea sa isi acapareze complet interlocutorul, chiar daca acest lucru presupune si recursul la minciuna. Nu minte doar de dragul conversatiei, ci si pentru a vedea cat de naivi sunt cei care aleg sa se increada in vorbele sale. Increderea pe care o citeste de pe fetele oamenilor il fascineaza si ii da elan sa minta in continuare si mai mult. Uneori, nativul duce minciuna mai departe si o transforma intr-o poveste cu ite incurcate, din care nici el nu mai stie cum sa iasa. Poate fi prins cu mata-n sac daca are scapari sau daca nu isi mai aminteste ce scuze a folosit. In caz ca e demascat, va face tot posibilul sa nege acuzatiile si sa pretinda ca totul e o inscenare.

xxx

La polul opus, printre cele mai sincere zodii se numara nativii Fecioara si Capricorn, care prefera sa spuna totul in fata, fara sa stea pe ganduri? Acesti nativi nu isi irosesc timpul cu minciuni, chiar si cu pretul de a rani pe cineva cu franchetea lor.
(Sursa: clickpentrufemei.ro)