Revista TEO: Zodiile care divorteaza cel mai usor. Nu pot avea o casnicie usoara (Autoare: Geanina Mirabela)
Chiar daca fac tot posibilul pentru a avea o viata de familie fericita, cateva zodii nu reusesc sa pastreze mereu linistea in relatie. Ele sunt zodiile care sunt predispuse sa divorteze si ajung sa fie nefericite din cauza despartirii de partener.

Gemeni

Despre persoanele din zodia Gemeni se stie faptul ca sunt putin cam infidele. Reusesc sa creeze sentimente de dorinta si pasiuni in jurul lor. Atitudinea nativilor Gemeni ii face pe acestia sa para ca umbla din floare in floare, desi ei incearca sa aiba o viata de familie exemplara. Daca nu te regasesti in aceasta descriere, inseamna ca vei avea o casnicie de lunga durata si extrem de fericita. Trebuie sa ai grija insa la faptul ca vei crea pasiuni ascunse in jurul tau si ca tentatiile vor fi la tot pasul. Persoanele care isi unesc destinul cu o persoana nascuta in zodia Gemeni trebuie sa stie ca viata alaturi de aceasta va fi ca o cursa de rollercoaster. Insa nu trebuie sa se teama ca nu exista iubire in aceasta relatie. Inarmeaza-te cu multa rabdare atunci cand vezi ca partenerul tau primeste mai multa atentie decat ti-ai dori si astfel totul va fi bine. Inainte de a-ti uni destinul cu o persoana nascuta in zodia Gemeni, gandeste-te foarte serios daca este cea mai buna decizie.

Fecioara

A doua zodie care este predispusa la divort este zodia Fecioara. Perfectionista din fire, nevoia de a domina totul i-ar putea ruina relatia cu partenerul. Este capabila de orice atunci cand crede cu adevarat un lucru, chiar daca partenerul nu este de acord. La orice lucru care o deranjeaza in legatura cu partenerul sau, este capabila sa spuna stop persoana nascuta in zodia Fecioara. Chiar daca este vorba despre un lucru marunt, Fecioara il poate face sa para ca este urias si de neconceput in relatie. Din nefericire, dupa despartire, nativul zodiei constientizeaza ce a facut, insa este prea tarziu. Cei care nu sunt obisnuiti cu programe stricte si cu reguli la fel de stricte nu au vreo sansa in preajma unei Fecioare.

Balanta

A treia zodie care are probleme in a mentine o relatie fericita este zodia Balanta. Balantele vor o viata fara griji, iar daca nu este posibila, se ajunge la divort. Si acesti nativi sunt mereu greu de multumit de catre parteneri si le cauta mereu cusururi. Nimeni nu este perfect, insa Balantele aspira mereu la perfectiune si cer acelasi lucru si de la partenerul lor. Fie ca este vorba despre aspectul fizic, situatia financiara ori despre relatia cu ceilalti, nativii zodiei Balanta nu accepta altceva decat perfectiune. Din aceasta cauza, se ajunge de multe ori la reprosuri si, in cele din urma, la divort.