Revista TEO: Zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii (Autoare: Gheorghe Mihaela)
Vrei sa stii care sunt zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii? Astrologii au vesti bune pentru unele semne zodiacale. Iata ce se va intampla cu unii nativi. Pentru ei, dragostea va fi in aer. Asadar, sa aflam ce spun astrologii. Zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii:

GEMENI. Va veni si ziua la care visai de mult timp! In curand in viata ta va aparea o persoana speciala. Si viata ta se va schimba foarte mult. Vei simti imediat ca este acea persoana pe care intreaga viata ai asteptat-o fara sa stii. Meriti sa fii fericit si, chiar daca au fost perioade in care nu credeai ca vei mai intalni vreodata pe cineva care sa te faca sa simti acei fiori ai iubirii, iata ca a venit si momentul acela. Vei simti imediat ca el sau ea este perntu tine. Va fi dragoste la prima vedere.

SAGETATOR. Astrologii au vesti bune si pentru Sagetatori. Si acesti nativi urmeaza sa isi intalneasca marea dragoste in perioada urmatoare. Asteaptau de multa vreme sa se intample ceva in viata lor, care sa ii scoata din rutina. Si acum, in sfarsit, se va intampla. Ce-i drept, persoana aceea va aparea in viata acestor nativi atuni cand se asteapta mai putin. La orice s-ar fi asteptat, numai la asta nu.

PESTI. Si pentru Pesti se anunta un sfarsit de vara plin de iubire. Si era cazul sa se intample ceva in aceasta latura a vietii. Si asta deoarece in ultima vreme au avut parte numai de deceptii amoroase. Insa, pentru ca au avut rabdare si pentru ca nu si-au pierdut increderea in dragoste, Pestii vor fi rasplatiti. Vor primi cu bratele deschise acea persoana speciala care le va aduce fericire si le va arata ca pana la urma finalurile fericite exista.