Revista TEO: Zodiile protejate de Divinitate luna aceasta (Autor: Suta Daniel)
Luna aceasta este extrem de benefica pentru 5 zodii. Se spune ca sunt zodiile protejate de Divinitate, a caror traiectorie va fi una pozitiva si in luna august.
Zodiile protejate de Divinitate luna aceasta:

TAUR - Pentru tine, draga Taur, lucrurile se asaza abia din aceste zile. Acolo unde ai avut indoieli in ce priveste profesia apar lamuriri serioase. Nu e de mirare ca oamenii din jur incep sa te invidieze. Lucrurile se schimba destul de mult in urmatoarea perioada.

LEU - Si pentru tine luna aceasta continua in nota optimista. Vor avea loc tot felul de momente care vor scoate la iveala tot ce e mai bun din tine. Divinitatea iti ofera sanse unice in viata de care e bine sa profiti in perioada asta.

BALANTA - Chiar daca profesional ai nemultumirile tale, nu trebuie sa te panichezi sub nicio forma. Vei vedea cum toate se asaza treptat, cum lucrurile de care te plangeai intra pe fagasul firesc.

SAGETATOR - Principala ta preocupare in acest moment este legata de sanatatea anumitor membri ai familiei. O sa primesti cateva vesti bune la final de luna, semn ca grijile tale au fost de multe ori exagerate. Vei avea parte de multa iubire, caci vei fi in centrul atentiei celor dragi.

PESTI - Daca inceputul anului a fost unul dezamagitor din multe puncte de vedere, acum, din iulie, totul prinde contur. Se poate spune ca viata ta se coloreaza in roz, ca vei avea parte de momente unice care vor scoate la iveala latura ta creativa. Cu aceasta creativitate si cu harul divin vei izbandi.