Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta.

Viata a la Belle Epoque

Centrul Vechi al Bucurestiului este o stare de spirit, ce reprezinta armonie: intre trecut si prezent, parfum istoric si tendinte, estetic si functional. Poti gasi vibratii istorice si confort ultramodern in inima Bucurestiului vechi si nou totodata? Da. Intr-o cladire monument, situata pe cea mai veche strada din Bucuresti, cu facilitati de 4 stele, in inima trepidanta a orasului - Concorde Old Bucharest Hotel. Cafenele, restaurante, centre de business, shopping mall-uri si puncte de transport in comun - totul la distanta de cateva minute. Un punct ideal de a porni in explorarea orasului.
Denumirea Strazii Franceze se datoreaza stabilirii resedintei consulului Frantei la Bucuresti si de aceasta se leaga atat petrecerile mondene stralucitoare, cat si marele incendiu din 1847. Ceva a ramas insa constant de-a lungul vremurilor: parfumul unic al acestei strazi istorice.
Povestea cladirii Concorde incepe la 1878, cand a fost construita in stilul eclectic al epocii, cu influente neoclasice. In perioada comunista, reconstructia cladirii a fost neglijata, iar in 2006 elementele de arhitectura neo-clasica abia mai puteau fi recunoscute. Lucrarile de reconstructie, restaurare si consolidare au fost demarate in anul 2012 si pastreaza fatadele originale, reconstruite in cel mai mic detaliu. Restaurarea acestei cladiri-monument istoric s-a realizat respectandu-se toate standardele internationale de siguranta. Istoria continua, insa Concorde Old Bucharest Hotel conserva cu grija urmele pretioase ale altor epoci.

38 de camere stilate si spatioase pentru turistii dornici de frumos

Situat in centrul Bucurestiului, la intersectia dintre Splaiul Independentei si Strada Franceza, Concorde Old Bucharest Hotel promite o experienta urbana desavarsita. Cele 38 de camere elegante ofera turistilor confort ultramodern: mobila din lemn masiv, ferestre care se deschid catre panorame spectaculoase, Wi-Fi gratuit si toate dotarile necesare pentru a petrece timp de calitate. Pe langa acestea, pune la dispozitia oaspetilor sala de fitness modern echipata, cabina de masaj, sauna, bar.

Urmatorul tau eveniment trebuie sa fie in Centrul Vechi

Aflat in imediata apropiere de Piata Unirii, avand la dispozitie o larga diversitate de transporturi in comun, Concorde Old Bucharest Hotel este unul dintre locurile cele mai potrivite din Bucuresti pentru organizarea unui eveniment tip corporate, fie ca e o intalnire de afaceri, o lansare de produs, conferinta de presa sau chiar gala. Poti utiliza un spatiu de evenimente care vine in intampinarea dorintelor tale si a oaspetilor tai cu multiple servicii premium, indeplinind si cele mai detaliate si non-conformiste specificatii.

Sala Paris ofera o experienta personalizata fiecarui client dornic de organizarea unui astfel de eveniment, remarcandu-se prin flexibilitate si deservind oricarui scop, de la sedinte pana la workshop-uri si teambuilding-uri. Internet Wi-Fi, LCD monitor, videoproiector, flipchart, sistem ClickShare, sonorizare, toate detaliile sunt luate in considerare pentru organizarea ireprosabila a evenimentelor tale.

Concorde Old Bucharest Hotel " experienta millennial perfecta

Pentru turistii millennial, Concorde Old Bucharest Hotel este ideal, fiind situat chiar in Centrul Vechi, acolo unde trepidanta viata de noapte se intalneste cu intensele provocari gourmet si cu nenumaratele atractii turistice.
Lansat in urma cu un an, hotelul livreaza atat turistilor aflati in calatorie de afaceri, cat si amatorilor de petrecere a timpului liber confort, calitate si valoare alaturi de o varietate larga de experiente locale. La Concorde Old Bucharest Hotel stilul de ospitalitate propus - relaxat, dar si energic " este atuul pe care se mizeaza in crearea unei experiente turistice de neuitat.
Despre Concorde Old Bucharest Hotel.
Creat special pentru noua generatie de indragostiti de calatorie, Concorde Old Bucharest Hotel ofera calitate, confort si valoare, staff prietenos si calificat si… zambete pe masura. Hotelul intruchipeaza dragostea pentru viata si calatorie, ajutand turistii sa exploreze si sa descopere un alt Bucuresti, care sa ramana in sufletele lor. Lansat in iunie 2017, Concorde Old Bucharest Hotel este o locatie vibranta, incarcata de culoare si istorie, care isi intampina zilnic oaspetii dornici de experiente inedite.
Pentru mai multe informatii, vizitati pagina oficiala www.hotelconcorde.ro.