BERBEC

Contextul astral creat le aduce celor nascuti in zodia Berbec pofta de adrenalina. Nativii pot practica, de la jocuri sportive incitante si pana la actiuni de mare dificultate. Pentru unii nativi este momentul sa aiba curaj si sa-si testeze limitele pentru a se face remarcati si pentru a-si spori increderea in ei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce nativilor ocazii de a se distra, invitatii la petreceri si chef de socializare. Ai la dispozitie o zi in care te poti odihni sau, cel putin, te vei putea detasa de orice fel de problema, pentru ca stii ca altfel nu faci decat sa iti complici inutil situatia. Viata de familie este in centrul atentiei pentru ca aici au loc evenimente cu iz de sarbatoare. Aveti ceva de celebrat impreuna sau exista un motiv de bucurie deplina ce va aduna pe toti, cu mic si mare, la un loc. Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie - la o aniversare, la un botez, la o logodna - ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente. Va recapatati cu totii cheful de viata si placerea de a va distra. Copiii sunt cei care inveselesc cel mai usor atmosfera ca atare toate activitatile zilei vor gravita in jurul lor: cu ei la joaca, la plaja, la film sau in drumetie.

TAUR

Cei nascuti in zodia Taur pot avea parte de conflicte cu unii membri ai familiei, chiar si cu rude mai indepartate care emit niste pretentii cu care acestia nu sunt de acord. Nativii vor deveni duri in exprimare, categorici si radicali, si nu vor ceda in fata presiunilor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor sa-si urmeze interesul, sa nu se lase induplecati, mai ales daca stiu ca au dreptate, si sa nu se lase manipulati emotional. Tii cam mult la parerile tale si desi esti convins ca numai asa vei iesi invingator, nu esti in razboi cu nimeni si nici nu ar trebui sa fii, mai ales cand vine vorba despre familie. Visezi la viitor cu ochii deschisi si ceea ce se prefigureaza in mintea ta te entuziasmeaza la maximum. Daca ai putea, ai incepe sa cladesti deja aceste planuri, dar trebuie sa accepti ca exista un ritm pentru toate, nu are rost sa te grabesti. Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru ca mai inveti ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la constructia respectiva, mai completezi visul cu unele elemente, si daca totul ar evolua prea rapid spre tinta cea mare, ai descoperi ca nu a iesit chiar asa cum ai fi dorit. Bucura-te ca ai timp destul la dispozitie pentru a ridica acest edificiu exact asa cum il visezi!

GEMENI

Cei nascuti in zodia Gemeni pot face o calatorie astazi, insa trebuie sa aiba grija la circumstante deoarece pot avea parte de niste neplaceri, de niste neconcordante cu planul initial si aceste aspecte ii pot dezechilibra pe nativi. Dialogul cu cei din jur poate fi impactat de mesaje transmise eronat. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor sa fie prudenti in actiunile intreprinse astazi.Ai ocazia de a reveni la ganduri mai bune, mai ales daca vei alege sa petreci aceasta zi in familie, acolo unde ai cu cine te sfatui in orice problema. Marea ta bucurie astazi e timpul petrecut in compania copiilor tai, pentru ca de acolo iti extragi tu toata energia pozitiva. E minunat sa te joci cu ei, sa faci totul numai in compania lor, oferindu-va unii altora imense dovezi de iubire! Grija pe care le-o oferi, protectia nemarginita pe care o reversi asupra lor, preocuparea profunda pentru a asigura toate nevoile lor amplifica dorinta ta de a fi un parinte perfect pentru ei, iar ceea ce iti ofera ei in schimb e cea mai frumoasa rasplata. Daca nu ai copii, inca, iti indrepti dragostea spre alti copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau matusa cea mai simpatica. Distractia celor mici e marea ta satisfactie!

RAC

Contextul astral creat le aduce celor nascuti in zodia Rac preocupari legate de bani si de situatia financiara. Mai exact pot descoperi niste neconcordante intre suma din acte si cea din mana sau pot primi mai putini bani decat se asteptau in urma unui proiect extra. Totodata, niste planuri care aveau legatura cu o investitie pot sa fie amanate sau anulate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac ii sfatuieste pe nativi sa se foloseasca de timpul liber avut pentru a pune in ordine niste acte, niste situatii contabile si a face o reevaluare a veniturilor. Poti descoperi ca ii vezi pe cei din jur asa cum sunt numai daca te relaxezi putin, daca te indepartezi de propriile frici si de colectia de ganduri negative pe care o ai in legatura cu ei. Atitudinea jucausa pe care o abordezi azi e perfecta pentru a lupta cu nervii celor din jur. Nu pune la suflet criticile sau conflictele care mocnesc in preajma ta, dar nici nu aluneca spre extrema cealalta (spre ironie si batjocura), altfel reactia celor din jur ar putea fi si mai agresiva. Trebuie sa-ti controlezi un pic atitudinea cinica, pentru ca unii nu vor intelege corect glumele tale, ci le vor considera dovezi de impertinenta, obraznicie sau rautate, desi nu e nimic din toate acestea, ci doar un chef grozav sa glumesti, sa te distrezi pe seama oricarui motiv care apare.

LEU

Cei nascuti in zodia Leu pot avea parte de situatii neprevazute in relatia de cuplu. Posibil ca partenerul sa ia o decizie fara sa-i consulte sau sa actioneze invers fata de planul prestabilit. Chiar daca nu se creaza context favorabil conflictului, nativii pot avea parte de usoare neintelegeri si dezechilibre la nivel psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste pe nativi sa nu mai treaca totul prin filtrul emotional si sa dea dovada de o gandire lucida.Ai cu cine lucra si nu oricum, ci cu rezultate frumoase. Asta demonstreaza ca ai reusit sa atragi oameni de calitate. Este o confirmare a propriei valori. A venit momentul unei decizii capitale. Ai acumulat pana acum informatiile necesare pentru a sti exact incotro te indrepti, deci lasa frica la o parte si exprima-ti cu fermitate ultimul cuvant. Cineva chiar asteapta verdictul tau, depinde de ceea ce ai tu de spus, deci e nevoie de un dram de curaj din partea ta pentu a face un pas in fata si sa spui ce ai ales. S-ar putea sa nu mai poti schimba decizia odata luata, e categorica si definitiva, tocmai de aceea trebuie sa spui clar ce ai ales, cu incredere absoluta ca e decizia cea mai buna!

FECIOARA

Cei nascuti in zodia Fecioara sunt dispusi sa schimbe un plan, o situatie care nu-i pune intr-o lumina buna, care-i dezavantajeaza fie profesional, fie personal. Nu este exclus ca nativii sa ia o decizie radicala intr-un context relational, partenerial. Dau dovada de curaj, de forta interioara si refuza sa se mai lase dusi cu vorba, pretinzandu-le celor din jur fapte concrete. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le recomanda nativilor sa se concentreze mai mult pe sanatate, aspectele fiind in continuare fragile.Te bucuri de relatii bune cu persoane inzestrate, care te pot ajuta, inclusiv cu sfaturi intelepte. Ar fi bine sa nu exagerezi, totusi, cu pretentiile fata de acesti oameni. Nu te crampona de cateva banale hopuri, care sunt absolut firesti in evolutia ta spre telul cel mare. Mai bine te concentrezi direct la ceea ce te asteapta la destinatie, spunand cu incredere deplina ca poti, ca merge, ca totul este in regula. Daca incepi sa iei la bani marunti chiar orice fleac de pe parcurs, pierzi energie si timp pretios pentru nimicuri. Mai bine privesti deja la ceea ce te asteapta dincolo de aceasta etapa, pentru ca tinta aceea merita toata atentia. Te atrage si astfel te si sustrage de pe calea plina de hartoape de acum, deci concentreaza-te doar la ceea ce te asteapta la destinatie.

BALANTA

Cei nascuti in zodia Balanta vor avea tendinta astazi de a se impune in fata familiei si, in general, a celor din jur. Devin autoritari cu copiii, acolo unde este aczul, si-si impun regulile fara drept de veto. Nu sunt excluse conflictele, nativii contrazicandu-se, am putea spune, chiar de placere cu participantii la dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta ii indeamna pe nativi sa nu-si iroseasca energia corectandu-i pe ceilalti, ci sa o canalizeze catre momentele frumoase carora le-ar putea da nastere chiar ei. Poti vedea cat de important este sa tii cont de vocea propriei constiinte. Iti vei regasi linistea mai usor, daca vei face acest lucru. Unii iti aduc in permanenta aminte de cele mai neplacute evenimente din trecut, descoperind cu aceasrta ocazie caat de multi inamici ai. In loc sa-ti ridice moralul si sa te ajute sa uiti odata lucrurile urate din trecut, au ei grija sa-ti vorbeasca numai de vechile erori. Le duci dupa tine ca pe o pata pe reputatia ta, desi tu, intre timp, ai realizat de o suta de ori mai multe lucruri bune, dar asa sunt oamenii: au o doza de rautate si invidie si abia asteapta sa-ti taie elanul cu aspecte de demult care ar fi trebuit sa fie uitate. Dar ei te-au pus la index si exact cand ti-e lumea mai draga, iar te pun in fata istoricului tau jenant. Nu pune la suflet, recunoase-ti trecutul asa cum e, aratand cine esti tu cel de astazi! Stii cum e: faci o mie de lucruri bune, dar lumea te tine minte pentru cea mai mica greseala.

SCORPION

Cei nascuti in zodia Scorpion au tendinta de a-si lua la rost partenerul, de a-l trage la raspundere cu privire la niste fapte, decizii, care ii afecteaza si pe nativi. Vor conduce dialogul si vor pune punctul pe i fara remuscari si fara compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le creaza nativilor un context astral ideal pentru a-si impune punctul de vedere si pentru a-si cere drepturile.Ai parte de sprijin real de la prieteni, rude sau amici, dar, ca sa iti fie util momentul lor de generozitate, trebuie sa ai o atitudine constructiva. Ai pus niste intrebari cu ceva timp in urma si nu ai primit raspuns, dar incep sa apara si raspunsurile. Nu te grabi sa le interpretezi chiar acum, asculta-le cu atentie, cu intelepciune, cu detasare si pune-le apoi undeva in sertarul memoriei. Va veni si ziua cand aceste informatii primite azi pe diverse cai vor da roade, dar e nevoie de o perioada de sedimentare, inainte de a descoperi cum le poti utiliza in avantajul tau. Acum doar stai si primesti detaliile, te documentezi, te informezi, afli cele mai secrete taine ale situatiei care te preocupa. Multumeste cerului ca ti-a oferit aceste lamuriri clare!

SAGETATOR

Contextul astral creat acum le aduce celor nascuti in zodia Sagetator vesti legate de o persoana aflata in strainatate sau chiar ocazia de a se intalni cu cineva drag aflat dincolo de granitele tarii. Nativii dau dovada de moralitate, integritate si principii solide in impunerea punctului de vedere fata de ceilalti si acest aspect le poate aduce respect si admiratie. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le aduce nativilor ocazia de a se afirma peste hotare si de a intreprinde actiuni in acest sens.Te bucuri de recunoasterea unor calitati pe plan profesional sau de locul pe care il ocupi in grupul din care faci parte. Asta implica si responsabilitati, dar ti le asumi cu placere. Cat de multa bunatate poti avea, oare? Unii chiar vor fi tentati sa iti incerce limitele suportabilitatii si te vor ataca, te vor critica, te vor judeca intruna pana cand oricine altcineva ar fi clacat si ar fi rabufnit, dar nu si tu. Reusesti sa-ti pastrezi calmul si iubirea fata de oricine, stiind ca intotdeauna un astfel de ton e cel care va echilibra cel mai usor orice situatie neplacuta. Nu pui la inima, ci dimpotriva, esti atat de deschis si de generos in gesturi calde, incat toti vor dezarma rusinati in fata ta. Duhul blandetii e cheia!

CAPRICORN

Cei nascuti in zodia Capricorn se preocupa intens de situatia financiara si au tendinta de a deveni irascibili cu cei din jur, in special cu membrii familiei. Ca urmare a dezechilibrelor financiare, nativii nu vor fi in masura sa ia decizii pe termen lung si nici sa-si contruiasca un plan de actiune. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere nativilor sa fie mai putin autoritari in dialogul cu ceilalti si sa-si rezolve problemele cu calm, diplomatie si rabdare, fara a cauta vinovati pentru nemultumirile cu care se confrunta.Ii incluzi pe cei dragi in proiectele la care lucrezi si te bucuri de perspectiva de a lucra alaturi de ei la ceva care va aduce beneficii tuturor de mai multe feluri. Ai motive sa respiri usurat ca greul a trecut, pentru ca ai ajuns la capatul unei actiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linisteste, pare mult mai usor, si te bucuri de senzatia de eliberare care te cuprinde. Ei, nu te culca pe laurii victoriei, inca, pentru ca se mai pot ivi unele urmari din vremurile complicate, dar partea cea mai complicata se pare ca s-a terminat. Revino-ti dupa tot ce ai acumulat in ultima perioada, pentru ca grijile care te-au coplesit au avut un efect toxic asupra ta, si acum, ca vezi din nou soarele deasupra capului, incepi sa te simti din nou bine.

VARSATOR

Cei nascuti in zodia Varsator vor avea de infruntat o situatie dificila creata de un dialog neprietenos. Cu alte cuvinte, pot avea parte de negocieri proaste, inutile, fara finalizare concreta sau cu finalizare in dezavantajul nativior. Le va fi greu sa convinga pe cineva de autenticitatea si valoarea unui bun sau de beneficiile unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii sfatuieste pe nativi sa nu devina radicali,impulsivi si duri in exprimare. Chiar daca nu se va concretiza astazi, nu trebuie sa-si piarda speranta.Incerci sa iti recapeti echilibrul interior, sa iei distanta fata de orice problema, inclusiv fata de cele financiare, ca sa poti judeca la rece orice complicatie aparuta. E o placere sa-ti revezi azi rudele mai in varsta, de la care afli o multime de lucruri interesante. Parintii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora si nici nu considera vorbele lor drept o cicaleala, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Cand vei fi parinte, vei transmite si tu mai departe aceste invataturi ca atare tine-le bine minte si transforma-le in principii sanatoase de viata. Prezenta ta face bine celor dragi tie, aflati deja la varste onorabile, de aceea ar fi bine sa le faci o vizita sau sa le dai un semn de viata.

PESTI

Cei nascuti in zodia Pesti isi fac griji cu privire la o situatie ce are legatura cu domeniul profesional, fie cu locul de munca propriu-zis, fie cu partenerii de afaceri. Context astral favorabil invitatiilor din partea prietenilor, distractiilor de grup, insa foarte putin tolerat si entuziast pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti le cere acestora sa se concentreze mai mult pe activitatile de familie si pe timpul liber pe care ar fi recomandat sa-l petreaca intr-un mod cat mai relaxant. Relatiile cu cei din anturajul apropiat sunt suficient de armonioase cat sa iti permiti un moment de relaxare, in compania lor sau nu. Ai o discutie intre patru ochi cu o persoana pe care o admiri mult. E o persoana respectabila, ori prin varsta pe care o are, ori prin pozitia pe care o detine in societate si merita sa profiti de fiecare sfat pe care ti-l ofera cu draga inima. Poate deveni un fel de profesor pentru tine, un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile palnie la invataturile pe care ti le transmite. Vei afla lucruri pe care le vei folosi cu succes in beneficiul tau personal si pe care, candva, peste timp, le vei transmite si tu mai departe ca pe cele mai de pret informatii despre viata. Se poate vorbi de o intalnire cu rol decisiv pentru cel care urmeaza sa devii de acum inainte, deci invata!