Berbec

Poate fi o zi deosebita, pentru ca simti o dorinta sincera de a ajunge la armonie, de a inabusi acele impulsuri razboinice care strica relatiile cu cei din jur. Sambata aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scapa de stresul si toata nebunia acumulata in timpul saptamanii. Vei petrece timp in compania celor mai dragi oameni, iar aceasta comunicare iti va aduce multe emotii placute. Totusi, aceasta seara o dedici numai pentru tine. In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, vor exista sporturi, calculatorul si documentarea, care iti ofera ofera o perspectiva mai larga in gandire. Se pare ca sambata reusesti sa iti relaxati atat corpul cat si spiritul. Orice cearta este interzisa. Pleaca, nu intra in polemici. Ti-e putin teama sa spui lumii ce simti, ca nu cumva sa arati ca ai si tu o latura sensibila pe care de cele mai multe ori o disimulezi in spatele unei masti rationale. De data aceasta consideri ca a-ti dezveli latura fragila ar fi un semn de slabiciune din partea ta, de aceea preferi sa stai cuminte in banca ta, aproape nevazut de nimeni, ca nu cumva sa-ti strici reputatia de om atotputernic. Dar sunt totusi momente cand sensibilitatea trebuie sa iasa la iveala, ca atare vezi daca merita sa o cenzurezi continuu sau s-o mai lasi, uneori, sa se manifeste.

Taur

Influentele sunt atat de complexe, incat vei avea senzatia ca nu stii ce sa alegi din atatea variante. Un reper bun ar fi sa le aduci bucurie celor din familie. Daca alegi asta, ai siguranta ca ai ales bine. Taurul se va inchide in sine. Incercand sa scapi de probleme, vei crea un zid mental confortabil, care te va proteja de furtunile si grijile lumii exterioare. Problema este alta. In timp ce te ascundzi in aceasta coaja, problemele tale nu vor fi eliminate. O parte din aceste probleme vor fi agravate datorita pasivitatii. De aceea este foarte important ca, dupa ce ti-ai restaurat linistea, sa incepi sa abordezi in mod activ toate aceste dificultati. Nu ramane izolat(a) in aceasta bula mentala. Ai parte si de veselie si de suparare in acelasi loc, de parca s-ar fi adunat in preajma ta si o serie de amici pusi pe distractie, dar si unii cu tot felul de probleme care simt nevoia sa discute cu tine. Poate e norocul lor ca esti tu de fata, pentru ca ai un tonus pozitiv si vei reusi sa ridici moralul celor posomorati, fara sa te molipsesti de tristetea de pe chipul lor, reusind sa te integrezi perfect in grupul cel vesel. Poate ai un dar aparte de a readuce zambetul pe chipul celor pesimisti si a tine, totodata, companie cu entuziasm si veselie, celor care au ceva excelent de sarbatorit. Esti la mijloc intre cele doua tabere, reusind sa ramai optimist si entuziast, indiferent de discutiile care se leaga.

Gemeni

S-ar putea sa iti incepi ziua intr-o stare apasatoare, din cauza problemelor acumulate, dar daca vei reusi sa te distantezi putin de ele, vei vedea ca exista si solutii. Gemenii vor dori pacea si linistea pe 14 iulie 2018. Trebuie sa participi la un eveniment zgomotos si-l vei percepe ca o adevarata tortura. Revenind la casa ta confortabila, poti sa te relaxezi complet. Aici te apasa alte ganduri, care nu-ti dau pace de ceva vreme. Cum trebuie sa-ti organizezi viata pentru a obtine fericirea si de ce esti atat de diferita de ceilalti oameni. De la aceste ganduri vei fi distras(a) de un apel telefonic, cu o alta invitatie de vizita. Nu scapi de oameni si pace. Energia pe care o investesti cu entuziasm in proiectul in desfasurare va avea rezultate excelente, deci merita sa continui in acelasi ritm, pentru ca nu mai e mult pana la rezultate. Ai convingerea ca totul va iesi excelent datorita acestei implicari totale, si daca mai ai si norocul de a gasi tovarasii potriviti, la fel de implicati, de motivati si de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e directia cea buna, ca atare merita sa investesti tot ce ai mai bun in tine, caci ambitia de acum va genera dorinta de a trece la un nivel superior, poate si mai atractiv decat cel actual. Insista, totul evolueaza perfect spre telul tau cel mare!

Rac

Este o zi frumoasa, pe care o vei petrece in armonie cu cei din jur. Nori negri se pot aduna insa in cuplu, din cauza unor probleme vechi, care au ramas nelamurite. Racul astazi nu va sta acasa nici 5 minute. Ai planificat un program aglomerat de calatorii si intalniri pe care le-ai tot amanat in timpul saptamanii. Unii dintre oamenii cu care vei intra in contact iti vor provoca nervi. Poate ca acestea sunt rudele tale enervante care inca nu pot intelege ca esti o persoana adulta, independenta, care are multe probleme si preocupari in afara de a le asculta povestile lor monotone. Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera pozitiva din jurul tau, de parca n-ai prea fi in apele tale. Ceilalti sarbatoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ti gasesti locul printre ei. Poate starea ta fizica nu e la cote maxime sau nu ai jucat un rol concret in succesul cu care se lauda ceilalti si prea vrei sa te lauzi cu ceva la care nu ai participat asa cum ar fi trebuit. Daca ceilalti te invita sa te alaturi lor, fa-o, pentru ca te vei molipsi de buna dispozitie, ceea ce va deveni motivatia perfecta pentru a te apuca de ceva nou!

Leu

Este important sa dai dovada de generozitate in orice situatie, fara sa iti fie teama ca iti vei epuiza resursele proprii in felul acesta. Orice efort pe care il faci se va intoarce. Leul astazi petrece o zi nepermis de obositoare. Te tulbura in primul rand pentru ca va trebui sa asculti o persoana care te insoteste in calatorie, timp de la multe ore. Aceasta persoana vorbeste despre tot si nimic, dar te uimeste cu unicitatea viziunii sale asupra lumii. Dupa ce-i spui la revedere, vei observa ca ai inceput sa privesti lumea din jur exact in acelasi mod, prin prisma unor filozofii ciudate, legate de realitatea obiectiva. Investigheaza, poate ai inclinatii filosofice. Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii. Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor. Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.

Fecioara

Te simti bine, dar asta nu garanteaza si ca vei dori sa fii bun cu ceilalti, asa cum ti se cere acum. Nu e obligatoriu, este adevarat, dar ar fi de dorit sa construiesti o astfel de abordare. Aceasta zi nu va fi pentru Fecioara o zi libera. Incerci sa te relaxezi, dar din odihna vei fi distras(a) de un apel telefonic de la una dintre rudele tale. Dupa ce ai aflat ca acest tanar nemultumit este din nou in necaz, te grabesti sa il salvezi, uitand de planurile tale personale. Sambata va fi pierduta, dar cel mai rau dintre toate, ruda ta mai tanara nu va aprecia toate aceste eforturi si va face tot cum il taie pe el capul. Nu iti pierde si duminica, totusi. N-ai cum sa salvezi persoanele care nu vor sa fie salvate. Viata nu e echitabila niciodata, ca atare, daca tu esti acum pe val si urci spre victorie, altul, alaturi de tine, sufera o mare pierdere. Orice meci are un invins si un invingator. Orice joc are castig si pierdere. Acum tu bucura-te ca esti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet esecul celui de langa tine. Asta e, roata norocului se invarte intruna. Altadata tu erai cel invins care isi plangea esecul in timp ce altul jubila, dar acum ai revenit acolo unde iti era locul: in varf. Incarca-te de acest sentiment minunat al victoriei, si nu te mai gandi ca altul plateste un pret pentru reusita ta. N-ai platit si tu de atatea ori inainte?

Balanta

Ti se pare ca ti se cere prea mult si ca unii dintre apropiati au de la tine pretentii pe care nici ei nu le-ar putea onora. Poate ca au motive sa se poarte asa cu tine. Balanta astazi va refuza sa accepte criticile jumatatii sale. Va comenta ca aspectul sau coafura ta nu-i convine si sa faci ceva in privinta asta. Aceste cuvinte trec ca glontul pe la ureche si ar trebui sa fii atent(a). Daca continui sa insisti intru-un aspect fizic neingrijit, partenerul/partenera va deveni, mai devreme sau mai tarziu, dezinteresat(a). Mai rau, el/ea poate face imediat un pas in lateral, in bratele cuiva care pandeste de ceva vreme, si tu stii asta. Nu pune la suflet vestile neplacute care ajung azi la urechile tale, ci incearca sa privesti totul cu o atitudine rece, logica, in care pui accent doar pe ceea ce transmite ratiunea. A trata o situatie doar prin prisma sentimentelor nu e cea mai buna solutie pentru tine, despre care toata lumea stie cat de lucid poti ramane chiar si in cele mai sensibile momente. Reusesti sa privesti totul obiectiv, matur, sobru, si sa iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate. Cine vrea sa te asculte, face bine, chiar daca nu e intru totul de acord cu concluzia ta strict rationala.

Scorpion

Conteaza foarte mult sa fii temperat(a) in atitudine si sa iti masori vorbele. Exista riscul sa fii judecat (a) cu asprimea de care numai tu esti in stare, de obicei. Scorpionii pe 14 iulie se vor concentra asupra afacerilor interne. Este posibil ca astazi sa incepi reparatiile care sunt amanate in mod constant. Cumparand tot ce ai nevoie pentru reparatii, vei fi uimit gandindu-te ca aceste eforturi nu te impovareaza si chiar iti place. Ideea este ca vei invata sa percepi aceasta lucrare in mod diferit, numind-o o alta modalitate de a-ti manifesta caracterul. Si proiectul tau de design interior va fi intr-adevar foarte bun, apreciat de toata lumea care iti viziteaza casa. Nu te crampona de scopul pe care ti l-ai ales, ci, odata propus, lasa-ti visul sa curga cum vrea el, fara sa controlezi neaparat evolutia acestuia. Gata, ai emis dorinta in univers, acum relaxeaza-te si lasa-te purtat de curentul care te va duce exact acolo unde e mai bine pentru tine. Cu cat incerci sa ghidezi tu torentul acesta de idei si de evenimente, cu atat ocolesti mai mult tinta finala, pentru ca este un rau care curge asa cum vrea el spre destinatie, deci lasa deoparte dorinta ta fantastica de a da ordine, de a organiza si de a programa totul in detaliu. Vine si succesul, dar nu cand vrei tu, si nici cum vrei tu!

Sagetator

Iti construiesti un nou fundament al vietii, cu rabdare si tinand cont de nevoile reale ale sufletului tau. Este un moment bun, iar dispozitia ta constructiva este molipsitoare. Sagetatorul astazi se culca tarziu, e lenes si inactiv. Esti liber sa petreci sambata exact asa cum iti doresti. Daca esti un fan al petrecerilor nebune, mergi oriunde te asteapta muzica si distractie. Principalul lucru este ca aceste zile iti dau un confort emotional complet. Apropo, poti elimina toti factorii iritanti, daca inveti sa le raspunzi prin ignorarea persistenta. Nu te angaja in discutii cu oamenii despre care stii ca sunt scandalagii. Esti cam sensibil din punct de vedere emotional si, la o stare deja fragila, orice cuvant cu tenta negativa are efecte si mai mari asupra ta. De fapt, esti atat de sensibil, incat chiar si cel mai mic afront te doare, orice aspect ciudat te ingrijoreaza, si totul din cauza unui psihic fragil si pesimist. Elibereaza-te de aceste stari neplacute, deci, daca vrei sa te linistesti si sa te eliberezi de povara din suflet, primul pas ar fi sa iesi din mediile incarcate negativ. Daca la problemele tale mai vin si ei cu ale lor, fii sigur ca ziua va fi ratata.

Capricorn

Simti din nou pamantul sub picioare, dupa o multime de turbulente si iti promiti ca nu vei mai exagera, ca sa nu mai ajungi intr-o situatie instabila. Capricornul pe 14 iulie 2018 va invata sa se abtina de la un obicei prost. Ori de cate ori apare tentatia sa reveniti la aceasta dependenta, iti vei aminti de juramantul pe care ti l-ai dat o zi inainte. Nimeni nu a spus ca va fi usor sa te controlezi si sa iti ghidezi actiunile in directia corecta. Aceasta este cea mai critica zi, si daca te descurci in mod adecvat cu ea, atunci lupta cu un obicei prost va merge mult mai usor. Ai impresia ca nimic nu merge, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit in care ai nimerit. Te-ai inconjurat de oameni tristi, impovarati de probleme care discuta pe un ton sumbru, fara sa se poata agata de nimic bun din preajma lor. Degeaba gandesti tu pozitiv daca ceilalti te monopolizeaza cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cat mai repede, ori incerci sa le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

Varsator

Degeaba incerci sa iti sustii gesturile categorice cu argumente dure, cei din jur vad dincolo de aceasta perdea de fum si se vor comporta ca atare. Varsatorul va petrece sambata la domiciliul unui prieten bun. Vei veni la el cu bunavointa, pentru a-l ajuta intr-un proiect la domiciliu. Aceste eforturi nu te vor obosi, deoarece reparatiile (sau alte lucrari) vor avea loc intr-o atmosfera de glume, umor si distractie. La sfarsitul acestei zile, prietenul tau decide sa organizeze o petrecere cu gratar si bautura, iar tu esti dispus sa sustii aceasta idee. O incheiere placuta a unei zile la fel de placute. E o placere sa-ti revezi azi prietenii sau rudele mai in varsta, de la care afli o multime de lucruri interesante. Parintii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora si nici nu considera vorbele lor drept o cicaleala, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Cand vei fi parinte, vei transmite si tu mai departe aceste invataturi ca atare tine-le bine minte si transforma-le in principii sanatoase de viata. Prezenta ta face bine celor dragi tie, aflati deja la varste onorabile, de aceea ar fi bine sa le faci o vizita sau sa le dai un semn de viata.

Pesti

Munca te construieste, chiar daca acumulezi impresii negative in timpul acestui proces. Ai putea face ca totul sa fie mai simplu, daca ai accepta acest adevar. Pestii astazi vor avea parte de aventura amoroasa a vietii lor. Mergand la un eveniment, vei intalni o persoana care la prima vedere nu te va inspira nimic. Totusi, atunci cand privirile vi se intersecteaza, sufletul te ia pur si simplu foc. E ceva inexplicabil si sa nu iti coborati ochii rusinat(a). Ofera un zambet de incurajare, pentru ca asemenea simtiri nu se intalnesc prea des intre oameni. Cel putin, n-ai mai simtit asta pana acum si o dorinta uriasa te cuprinde. Orice vine din inima e corect. Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.