Berbec

Luna Noua iti stimuleaza creativitatea artistica si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc. Ceea ce incepi azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu te grabesti. Te sfatuim sa fii atent la tendinta catre speculatii si investitii speculative, pentru ca riscul de a iesi in pierdere este mare. Daca ai copii, ai putea fi tentat sa te implici mai mult in activitatile lor. Cu banii potriviti la dispozitie, esti pregatit pentru un proiect de anvergura ce iti consuma si resurse financiare masive, dar si o cantitate uriasa de energie din partea ta. Esti suficient de bine motivat sa te apuci de treaba, deoarece detii tot ce trebuie pentru a lua startul acum si a face pasi mari spre tinta visata. Entuziasmul e la cote maxime, esti pregatit pentru tot ce va urma si, cat timp aceasta siguranta de sine se mentine pe un nivel ridicat, vei evolua repede si bine spre scopul cel mare.Ca e o afacere aflata la start sau o investitie de zile mari, esti increzator in ceea ce faci pentru a-ti vedea visul cu ochii foarte repede.

Taur

Luna Noua marcheaza debutul unei perioade in care caminul si familia se vor afla in centrul atentiei. Este un moment foarte bun pentru a incepe lucrari de renovare, reparatii sau schimbarea ori rearanjarea mobilierului. Horoscop 13 iulie semnaleaza ca perioada care urmeaza este buna si pentru tranzactii imobiliare sau mutarea in alta locuinta. Unul dintre parinti ar putea face o surpriza placuta. Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat.Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati. Se prefigureaza vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toti foarte motivati sa ajungeti mai repede la implinirea acestor vise frumoase. Tot ce vine din afara casei va face fericiti, dar si evenimentele generate de tine, alaturi de cei din familie, merita transmise mai departe, pentru ca-i vor bucura si pe cei dragi din alte parti ale lumii.

Gemeni

S-ar putea sa iei o decizie importanta, probabil in legatura cu o activitate intelectuala. Poti conta pe sprijinul prietenilor si al rudelor. Este posibil sa te impaci cu un vecin sau sa gasesti solutia unei probleme mai vechi din locuinta. Se intrevad cateva drumuri scurte si o comunicare intensa, fie prin convorbiri telefonice, fie prin email. Nu te multumi cu sensul in care mergi acum, ci cauta in continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doresti. Nu exista o singura cale spre succes, de aceea e bine sa ai si cateva planuri de rezerva in caz ca varianta initiala pica. Nu e nimic daca un proiect s-a impotmolit, lasa sa treaca o zi si ia-o maine de la capat sau tot de unde ai ramas, dar privind dintr-o alta perspectiva. Nimic nu e un capat de drum, ci doar cere o alta viziune asupra evenimentelor, ca atare scormoneste imediat prin memorie pentru a scoate la lumina alta idee, alta solutie, alta optiune. Sigur ai tu mai multe la dispozitie!

Rac

Se pare ca esti hotarat sa gasesti o noua sursa de venituri. Nu este exclus ca in a doua parte a zilei sa ai o idee promitatoare si sa treci la fapte. Atentie la tendinta de a cumpara bunuri de valoare sau obiecte de lux, care ti-ar putea destabiliza bugetul! S-ar putea sa te resimti din cauza activitatii intense din ultima perioada. Te sfatuim sa nu neglijezi odihna. Nu te simti bine intr-un mediu in care planeaza o stare de tensiune. Parca ai nimeri printre straini, desi sunt persoane cu care ai ceva de impartit, fie in plan familial, fie in plan profesional. Pentru ca ei intre ei nu se inteleg deloc, nici tu nu iti gasesti locul printre acestia. Poate chiar prezenta ta va fi cheia problemei, pentru ca devii liantul central care apropie taberele adverse ca sa faca iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotriva, intra cu inima deschisa si cu multa toleranta fata de toanele lor, pentru ca tocmai tu ii poti readuce la masa tratativelor in mod fericit pentru a restabili armonia.

Leu

Luna Noua care are loc chiar in zodia Leului iti confera energie si entuziam, pregatindu-te pentru o perioada de innoiri. Este un moment foarte bun pentru a investi in propria persoana, mai ales in ceea ce priveste infatisarea si forma fizica. Horoscopul zilei sugereaza sa incerci o tunsoare/coafura noua, un tratament cosmetic sau achizitionarea unui articol nou de imbracaminte. Pastreaza-ti modestia si nu te lasa orbit de laudele celor din jur! E timpul sa iei o decizie destul de transanta, dar care nu are nimic negativ sau riscant in ea, ci dimpotriva, e solutia optima pentru problema in care te afli. E nevoie de curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a trasa o directie, de a spune foarte limpede ce vrei sa faci, ca sa nu cari dupa tine, la nesfarsit, o stare de lucruri incerta. Ai curajul sa lasi in urma balastul de care nu mai ai nevoie si sa-ti trasezi un alt sens, mai drept si mai clar inaintea ochilor. Nu te mai crampona de tot ce a fost, iarta, uita, inchide acel capitol si deschide o alta poarta!

Fecioara

Se pare ca esti intr-o forma foarte buna si poti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental. Cu sanatatea si cu moralul ar trebui sa stai foarte bine. Nu iti refuza cate un ragaz de meditatie si introspectie! In a doua parte a zilei s-ar putea sa fii tentat sa ajuti dezinteresat pe cineva din anturaj. Gestul ar fi benefic pentru tine din punct de vedere karmic, asa ca te sfatuim sa nu eziti. Ramai lucid si lasa doar ratiunea sa analizeze situatia in care te afli, pentru ca ai mintea limpede si poti gasi mai usor solutii. Daca decizia ta inseamna a renunta la ceva pentru a porni pe alta cale, fii sigur ca e o idee inspirata si ca asta trebuie sa faci, ca atare nu te teme sa spui adio, sa lasi in urma o etapa, sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri sau de la oameni care au insemnat ceva pentru tine in trecut. Nimic nu e vesnic, ci mai vin astfel de momente cand un final de capitol este de-a dreptul necesar pentru a te detasa de cele intamplate si a porni pe alt drum. Ai curaj sa alegi noua cale, fara sa regreti!

Balanta

Luna Noua marcheaza inceputul unei perioade in care ar fi bine sa iti revizuiesti prioritatile si sa izi stabilesti noi obiective, care sa corespunda cu sperantele tale. Este posibil sa fii invitat sa participi la intrunirea unui grup sau a unei organizatii cu care ai interese sau aspiratii comune. Nu este exclus sa legi noi relatii de prietenie, sa ai parte de divort sau despartire pentru a reveni la o fosta iubire, relatie. O etapa amoroasa se incheie! Horoscop 13 iulie 2018 iti recomanda sa iti asculti intuitia. Fa ceea ce simti! Este o zi generoasa in roade minunate, de parca orice interactiune cu cei din jur se soldeaza cu o anumita rasplata. Dai de oameni care au ceva de oferit si de impartasit, nu numai de primit de la tine, incat e o reala placere sa va oferiti unii altora darurile pe care fiecare le detine. Simti ca ziua se incheie cu un puternic sentiment de bogatie, de prosperitate de parca tot ce ai primit cu drag de la ceilalti a construit o adevarata zestre personala pe care te vei putea baza de acum inainte. Ai primit vesti bune, informatii folositoare, sfaturi benefice, stimulente pozitive, solutii practice la ceea ce te preocupa si cand faci inventarul tuturor acestor daruri, ai motive de reala fericire, spunand: oo, cate am!

Scorpion

La locul de munca, este posibil sa se vorbeasca despre o schimbare la nivelul conducerii sau ca urmeaza sa ai un superior ierarhic nou. Daca ai o afacere proprie, este o zi buna pentru activitati de promovare. Daca iti doresti sa incepeti o afacere, acum este momentul sa iti pui planurile in aplicare. Partenerul de viata te sprijina, iar o ruda mai in varsta este dispusa sa te ajute financiar. Poti sa fii mai optimist si sa ai mai multa incredere in viitor. Priveste un pic in adancul sufletului tau si ai sa descoperi ca nu ai nici un motiv de ingrijorare. Intuitia iti sopteste ca totul va fi bine, ca toate temerile tale din acest moment sunt nejustificate si trebuie sa le risipesti, incetul cu incetul. Esti in deplina siguranta in ceea ce faci, si ceea ce iti mai da uneori ghes vine din afara, sunt influentele negative care mai provin de la cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat de judecati, critici, obstacole. Nu au nimic cu tine personal, e modul lor de a-si arata propria neputinta, dar tu esti bine pregatit, gata sa faci fata celor mai mari provocari. Ai toate resursele in interior, deci scoate-le la lumina si la treaba!

Sagetator

Se pare ca te gandesti la o calatorie in strainatate. Poate ca esti deja plecat si acum regreti ca nu ai invatat temeinic o limba straina. Eastrolog.ro iti semnaleaza ca acest context astral este favorabil demersurilor pentru rezolvarea unei chestiuni de natura juridica sau in legatura cu o ruda prin alianta. E posibil sa faci planuri concrete de schimbare a starii civile! In a doua parte a zilei s-ar putea sa primesti o veste buna de la un prieten. Tu poti fi azi motorul principal al unui proiect de proportii, la care vor adera si altii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luati startul, de aceea trebuie sa fii convingator, energic, apeland la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra si celor din jur ca merita sa ti se alature. Se vede cat de multa pasiune investesti in acest proiect si vei primi si din partea celorlalti participanti suficiente semnale de incredere si de sustinere, care te vor stimula sa mergi mai departe. Nu esti singur in acest mare scop, deci uniti-va fortele cu totii!

Capricorn

S-ar putea sa fii preocupat de o investitie sau de o chestiune care are legatura cu o mostenire. Eastrolog.ro te sfatuieste sa nu te grabesti si sa te consulti cu familia, pentru a evita orice reprosuri ulterioare. Daca ti-ai propus sa faci schimbari importante in plan financiar, contextul astral actual iti este favorabil. Nu este exclus sa primesti un cadou banesc sau sa beneficiezi de reducerea unei taxe sau a unui abonament. Actiunea la care iti aduci contributia are si o fata nevazuta care va iesi intr-o zi la iveala. Tu stii ca exista, dar preferi sa o pastrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva sa-ti taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret in privinta aspectelor negative, ca nu cumva sa le descopere si altii si sa se foloseasca de ele pentru a-ti strica tie cheful.Vei recunoaste public ceea ce acum tii ascuns, abia dupa ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur ca la orice succes exista si un pret de platit, dar nu spune inca nimanui care este, ca sa nu influenteze finalul.

Varsator

Luna Noua anunta inceputul unei perioade de schimbari benefice in relatiile cu partenerul de viata si/sau cu partenerii de afaceri. Daca esti in cautarea unui loc de munca, o oferta interesanta ar putea aparea azi sau in scurt timp. Varsatorii care au afaceri proprii ar putea constata o crestere a numarului de clienti. O vorba aruncata te raneste profund, dar, inainte de a-l cataloga ca cel mai mare dusman pe cel care ti-a spus-o verde-n fata, mai bine te-ai gandi la mesajul pe care ti-l transmite. Chiar daca nu suna chiar asa cum ti-ar placea, chiar daca are la baza o critica sau o mustrare, chibzuieste asupra cuvintelor sale, pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate. Iti spune unde ai gresit, te trage de maneca sa nu mergi mai departe intr-un sens care nu are nimic bun de oferit, deci, daca unii iti spun nu cu incapatanare, intreaba-te daca nu cumva refuzul lor e in beneficiul tau, de fapt.

Pesti

Astazi ai sanse reale de succes in afaceri. S-ar putea ivi ocazia sa inchei un contract sau sa gasesti un al doilea serviciu. Te sfatuim sa eviti discutiile in contradictoriu, atat in familie cat si la locul de munca. Nu ignora sfaturile unei persoane cu mai multa experienta! Iubirea si tot ce e legat de ea detin azi rolul principal in viata ta. Aici se deruleaza cele mai frumoase si mai palpitante episoade, la care participi cu inima deschisa. Se poate vorbi de o zi fericita, in care esti inconjurat numai de semne de afectiune, de prietenie, de simpatie. Daca nu exista cineva drag inca in inima ta, fii atent la oamenii care apar in cale, pentru ca sansa de a cunoaste pe cineva interesant e mai mare ca oricand! Pregateste-te sa te indragostesti, sa cunosti omul sortit tie, sau, daca toate au mers deja in directia aceasta, sa spui da unei cereri in casatorie.