Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. Aceasta persoana va va amana in lucruri foarte importante, exact acum, cand calea pentru cresterea carierei este deschisa. Nu trebuie sa te enervezi groaznic si incearca sa te abtii in reactii. Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare. Estimati amploarea acestui gest si apelati la cineva care va poate ajuta in acest demers. Nu uitati sa stabiliti o intalnire pentru seara, pentru a discuta toate aceste aspecte. La serviciu se anunta forfota. Relatiile colegiale sunt conflictuale, iar sefii iti dau si mai mult de lucru. Ar fi bine sa te bazezi doar pe fortele tale. Organismul tau este destul de obosit, putandu-se accentua afectiunile legate de sistemul digestiv. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Plimba-te in aer liber, hraneste-te sanatos si dormi mai mult. Celor nascuti in zodia Berbec li se poate solicita ajutorul intr-o situatie ce tine de membrii familiei. Nu sunt excluse vizite inoportune ale rudelor si divergente nascute intr-un context ce are legatura cu locuinta. Posibil ca nativii sa doreasca o mutare, o reamenajare a casei, iar cei dragi sa nu fie de acord, sa nu le impartaseasca elanul.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Aceasta zi de joi nu produce pentru Taur evenimente deosebit de importante. Veti avea ocazia sa continuati sa va dezvoltati linistit proiectul actual, in timp ce va construiti planuri de vacanta. La finalul acestei joi, veti avea o surpriza mica, dar foarte placuta, pregatita pentru dvs. de catre sotul / sotia sau iubitul. Este vorba despre o excursie pentru tine in locuri unde nu ai fost niciodata. Aceasta calatorie mica va fi foarte pozitiva si va aduce o multime de experiente. Relatiile sentimentale si cele cu copiii alcatuiesc tema principala a acestei zile. Sunt posibile altercatii, dar retine ca sunt doar toane momentane. Emotivitatea este la cote inalte si astfel poti deveni subiectiv in relatiile cu ceilalti. Evita implicarea excesiva in treburile celorlalti si orienteaza-ti eforturile catre o activitate draga sufletului tau. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere. Cei nascuti in zodia Taur isi concentreaza atentia asupra unor teste, examene, verificari pe care le au de sustinut la locul de munca sau in domeniul unde-si desfasoara activitatea. Vor fi tensionati si stresati si vor avea impresia ca nimic nu le iese si ca au uitat toate informatiile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste pe nativi sa se detaseze, sa nu se panicheze si sa aiba incredere in ei ca vor reusi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemenii astazi au un succes foarte mare cu oamenii de sex opus. Daca nu ai pe cineva, nu refuza sa flirtezi cu cineva care este cu adevarat interesant pentru tine. Cu toate acestea, tot nu trebuie sa uiti ca acei oameni s-ar putea afla deja intr-o relatie plina de risc. Seara, esti destinat sa mergi la o minunata intalnire cu o persoana care, ca si tine, este gata sa primeasca semne divine sau sa faca un act extraordinar. In treburile gospodaresti ai mai mult spor astazi. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Atentie la instalatiile de apa din spatiul locativ, deoarece se pot produce avarii. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu un strop de efort vei depasi totul cu brio. Esti foarte combativ si de aici poti strica relatii bune! Cei nascuti in zodia Gemeni se framanta cu privire la situatia financiara care nu este deloc pe placul lor si nici calculele nu ies asa cum se asteptau. Nu sunt excluse niste cheltuieli pentru locuinta, pentru achizitionarea unor bunuri de valoare sau pentru renovarea casei, iar nativii se vor simti ingraditi, constransi din punct de vedere material.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racul trebuie sa petreaca aceasta joi in mod activ, luptand pentru beneficiul viitor. Trebuie sa fii atent pentru a nu pierde o sansa foarte importanta de a avansa in munca. Nu ratati in momentul in care sefii dvs. distribuie noi sarcini si proiecte. Luati-le pe cele mai dificile dintre ele, fara sa va fie teama ca acest proiect va deveni prea greu pentru dumneavoastra. Cu siguranta veti face fata, imediat dupa care va avansa cariera, exact asa cum v-ati propus. Este posibil sa faci mai multe drumuri astazi, insa pe distante scurte. Fie ca mergi la o ruda apropiata sau ai ceva de rezolvat in scop profesional, inarmeaza-te cu rabdare si concetreaza-te pe scopul intalnirilor. Esti emotiv si exista riscul sa te implici prea mult in treburile altora. Mentalul tau chiar are nevoie de odihna si detasare de cotidian. Cei nascuti in zodia Rac se pot lasa usor impresionati de o situatie intamplata in jurul lor sau de o persoana recent cunoscuta. Nu o sa spunem ca evenimentul le-a luat mintile, insa vor tinde sa-si asculte emotiile si nu este exclus ca pornirile lor sa fie impulsive, ba chiar, in functie de varsta nativilor, sa fie criticate de cei din jur ca fiind naive, copilaroase.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul pe 12 iulie 2018 va avea o serie de ingrijorari. Astazi, trebuie sa stabiliti care dintre prietenii dvs. va fi prezent la un banchet viitor, posibil pentru propria ta zi de nastere. Cel mai dificil lucru pentru tine este sa decizi este daca e bine sa inviti la acest banchet fostul partener de relatii. Nu puteti anticipa modul in care partenerul dvs. prezent va reactiona la acesta. Puteti elimina aceasta dilema numai atunci cand adresati direct aceasta intrebare. Te preocupa castigurile dobandite in urma muncii depuse la un serviciu. S-ar putea sa fii nemultumit de balanta dintre efortul depus si plata, insa ai incredere ca Universul iti va oferi toate resursele de care ai nevoie si mai ales cand ai nevoie. Energia vitala fluctueaza mult, de aceea dozeaza-ti eforturile si rezerva-ti momente de relaxare. Atentie la asa-zisii prieteni si sustinatori! Cei nascuti in zodia Leu nu se simt in apele lor si au tendinta de a se retrage din viata sociala, de a se izola si a medita la problemele cu care se confrunta zi de zi. Starea generala de oboseala pe care o resimt din plin azi le poate bloca dialogul cu cei din jur, dar si buna desfasurare a sarcinilor la locul de munca. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor mai multa odihna si schimbarea stilului de viata, inclusiv o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pentru Fecioara, aceasta zi va consta din tam-tam care nu se termina niciodata. Veti vizita o mie de locuri, vorbiti cu o duzina de oameni si veti face o multime de lucruri importante. Mai mult, veti fi obligati sa determinati daca doriti sau nu sa faceti o achizitie foarte scumpa. Raspunsul la aceasta intrebare este forte simplu. Daca sunteti gata sa continuati sa indurati un program de viata salbatic, care va permite sa castigati sume anormal de mari, atunci nu trebuie sa renuntati la aceasta achizitie. Debordezi de energie si elan. Totusi, starile tale de spirit ii pot deranja pe ceilalti daca te implici prea mult in viata lor. Ocupa-te pe indelete de tine si mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau gandeste-te la imbunatatirea garderobei. Se recomanda prudenta in domeniul profesional si in relatiile cu sefii! In orice moment imaginea ta publica poate fi compromisa. Cei nascuti in zodia Fecioara resimt un oarecare disconfort emotional, posibil sa fie dezamagiti de cineva din jurul lor, de opersoana in care aveau incredere si pe care credeau ca se pot baza. Nu este exclus sa fie vorba chiar de partenerul de viata. Contextul astral creat le inspira nativilor o stare de neincredere, de reticenta fata de cei din jur.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanta va imbratisa tacerea pe 12 iulie. Mergeti in casa uneia dintre rudele voastre, iar aceasta persoana singura, in varsta, va va primi cu placere si nu va va impovara cu intrebari, sfaturi sau moralizari. Este posibil ca aici, intre zidurile confortabile ale acestei case, sa decideti sa petreceti cateva saptamani, pentru a intelege in cele din urma tot ceea ce se intampla in sfera atasamentelor tale personale. In acest caz, partenerul de care ati fugit nu va va cauta aici si va puteti gandi in liniste. Dorinta de interiorizare este la cote inalte. Recomandabil este sa fii cat mai discret, sa-ti dozezi eforturile si sa-ti rezervi momente pentru odihna si plimbari in aer liber. Se pot accentua afectiunile legate de aparatul digestiv si osos. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil, deoarece sunt episoade ce pot fi tratate suficient cu remediile naturiste. Cei nascuti in zodia Balanta simt ca pot sa ofere mai mult la job, mai corect spus nu se simt apreciati si au senzatia ca nu-si folosesc cu adevarat calitatile si capacitatile profesionale pe care le detin. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta le cere nativilor o atentie deosebita la tot ce are legatura cu imaginea lor, cu statutul profesional si cu functia pe care o detin la locul de munca.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionilor astazi nu li se permite sa-si demonstreze lenea in indeplinirea indatoririlor lor profesionale. In timp ce, intinzandu-te lenes, priviti fereastra, colegul dvs. mai agil si muncitor va primi pozitia pe care ati asteptat-o foarte mult. Incercati sa obtineti un avantaj in fata fiecaruia dintre concurentii dvs. Nu va lasati distrati de vreo prostie, care este foarte posibil sa va puna capat carierei. Lucrati fara a lenevi si visul dvs. de promovare se va implini. Se intrezaresc astazi intalniri si dialoguri interesante cu prietenii. S-ar putea sa-ti orientezi atentia si eforturile catre grupuri, organizatii, asociatii cu scopuri umanitare. Fii prudent, deoarece sunt momente pasagere. Este nevoie sa investesti resurse serioase in relatiile parteneriale si in proiectele tale de viitor. Se recomanda prudenta la cheltuieli si la datorii! Cei nascuti in zodia Scorpion pot trece astazi printr-un test al destinului care sa le puna la incercare calitatile morale si totodata sa le zdrungine niste principii de viata bine inradacinate. Unii nativi se pot simti psihic blocati, incapabili sa ia o decizie si nu frica va fi cea care-i va retine, in timp ce pentru alti nativi va vorbi constiinta si doar constiinta in actiunile pe care le intreprind.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetatorul astazi va dori schimbari in sfera atasamentelor lor personale. Veti anunta jumatatea dvs. mai buna ca ati decis sa faceti o pauza de la relatia dvs. pentru o vreme, pentru a va determina in cele din urma viitorul. Cu toate acestea, in aceasta seara, veti incepe sa va regretati decizia. O lovitura puternica pentru dvs. va fi un apel la care partenerul dvs. va raspunde. Va va spune ca nu aveti ce comenta, pentru ca i-ati dat aceasta libertate brusca. Ar fi o idee sa puneti cateva conditii inainte sa scoateti porumbelul pe gura. Aparitia ta publica este mult studiata astazi de catre ceilalti. Sunt posibile provocari de la colegii de serviciu, in special de la sefi. Fii prudent in declaratii si fapte. Sunt momente episodice, de aceea nu pune la suflet chiar tot ce se petrece. Relatiile profesionale sunt in continua transformare. Dupa-amiaza, aduna-ti prietenii la o petrecere surpriza, dar cheltuieste cat mai putin posibil. Cei nascuti in zodia Sagetator vor avea de rezolvat o chestiune care are legatura in mod direct cu familia si chiar cu locuinta. Posibil sa se implice intr-o actiune de intermediere a unui bun de valoare sau a unei mosteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le cere nativilor atentie mare la tot ce este legat de partea financiara, sa nu dea bani cu imprumut si sa nu faca tranzactii importante sau sa semneze acte, chiar daca impun o plata ulterioara.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii astazi vor fi la o vanzare mare, posibil reduceri. Cel mai probabil, vorbim despre lichidarea unei colectii anterioare de mobilier sau bunuri electrice. Oricum, veti putea achizitiona un element superb la un cost redus, de care veti fi coplesit. Impreuna cu dvs., partenerul dvs. regulat se va bucura si el. La sfarsitul acestei zile de succes, tu si el veti aranja un eveniment in doi, numai in interiorul peretilor casei tale. Acest gest romantic improvizat va va aduce multe emotii placute si o noapte de care va veti aminti mult timp. Un prieten din strainatate iti ofera vesti pretioase legate fie de o calatorie de agrement, fie de una in scop profesional. Chiar daca intampini neplaceri vizavi de capitolul relatii cu strainatatea, retine ca sunt doar episoade pasagere. Mentalul este rascolit, asa incat evita deciziile majore, promisiunile sau discursurile publice. Dupa-amiaza, delecteaza-ti sufletul cu o piesa de teatru sau cu un film bun. Cei nascuti in zodia Capricorn care au fost in relatii conflictuale pana acum cu cei din jur sau cu partenerul de viata pot avea parte de o impacare, initiativa venita din partea celui ce este considerat adversar, iar nativii nu se vor arata prea incantati si nici nu vor fi maleabili in solutionarea conflictului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn traseaza o rigiditate in gandire si o tendinta de a duce totul la extrem in dialoguri.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorul astazi va fi sensibil la unele experiente din cauza unei mici probleme. La inceput va veti teme ca nu veti avea timp sa predati un proiect foarte important, apoi incepeti sa va ingrijorati daca munca dvs. va fi sau nu placuta conducerii dvs. superioare. Panica dvs. va fi atat de puternica incat trebuie sa luati un sedativ. Din fericire, perioada de asteptare agonizanta se va dovedi a fi trecatoare. Veti fi informat ca ati facut fata in mod stralucit acest proiect si meritati un premiu major. O suma de bani substantiala va asteapta. Este o zi favorabila achitarii facturilor si datoriilor. E adevarat ca banii pe care ii castigi din activitatea desfasurata la un loc de munca sunt insuficienti, dar cu o organizare eficienta a bugetului vei reusi sa rezolvi toate cheltuielile. De la bani si bunuri pot aparea conflicte serioase si greu de aplanat cu membrii familiei. Ar fi bine sa privesti lumea si oamenii dintr-o alta perspectiva. Cei nascuti in zodia Varsator isi concentreaza toata atentia si isi consuma toata energia pe reorganizarea unor sarcini la locul de munca. Este posibil sa primeasca noi responsabilitati sau chiar o functie noua, ceea ce nu traduce neaparat o avansare in cariera, ci mai degraba o restabilire a unor atributii. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator le cere nativilor sa nu se streseze si sa apeleze la odihna si relaxare pe cat posibil.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pestii astazi ar trebui sa fie rabdatori, in toate privintele, cu rudele si colegii lor. Acest lucru va va ajuta sa evitati numeroase certuri. Dupa ce ati salvat starea de spirit pozitiva, veti petrece aceasta zi pur si simplu de neuitat. Noua dvs. cunostinta va va aranja o cina romantica uimitoare, pe care vreti sa o repetati din nou si din nou. Vazand modul in care aceasta persoana incearca sa va multumeasca, veti fi de acord imediat sa o numiti partenerul potential pentru casatorie. Ori partenerul de viata, ori cel de afaceri te poate provoca la discutii legate de activitatile desfasurate in comun. Tensiunile sunt evidente, de aceea fii prudent si asculta atent ce ti se reproseaza. Mentalul este confuz si cu greu te poti exprima. Bine ar fi sa te gandesti putin in singuratate la colaborarile in care esti implicat si sa lasi deciziile majore necesare acestui capitol pentru o alta perioada. Cei nascuti in zodia Pesti sunt mai sentimentali si mai romantici decat de obicei, dispusi chiar catre sacrificiu pentru binele partenerului. Totodata, nativii devin emotivi si pe fondul unor mici neintelegeri cu partenerul acestia pot rabufni, insa nu in exterior, ci mai degraba facandu-si lor insisi rau. Pot varsa lacrimi si pot avea stari de disperare nejustificate.

Surse: observator.tv, RTV.NET, cancan.ro