GEMENI. Vei avea parte de schimbari neasteptate in aceasta luna. Nu te-ai fi gandit ca vei putea fi pus vreodata in anumite situatii. Este foarte importanta atitudinea ta, pentru ca astfel fie vei transforma acele expriente in experiente pozitive, fie in expriente negative. Nu trebuie sa te temi de schimbari, deoarece vei vedea ca nu toate atrag dupa ele ceva neplacut.

BALANTA. De mult timp voiai sa schimbi ceva. Parca te simteai afundat prea mult in rutina si simteai ca nu mai poti continua in acest ritm. Asa ca, in ultima vreme, ai factut ceea ce ti-a stat in puteri si ce ai considerat ca este necesar pentru a schimba ceva. In luna iulie se vor vedea rezultatele efortului depus in ultima vreme.

SAGETATOR. Ai amanat prea mult timp si acum nimic nu mai poate astepta. Trebuie sa iei mai multe decizii de care te-ai temut pana acum. Vei vedea ca toate acestea iti vor schimba viata. Te asteapta o perioada interesanta care va incepe in luna iulie. Poate fi un pic inspaimantator la inceput deoarece nu vei sti cum sa te comporti, ce sa spui in unele situatii, dar vei vedea ca pe parcurs te vei obisnui si iti va placea ceea ce se intampla.

CAPRICORN. In luna iulie vei invata o lectie foarte importanta. Iti va schimba viata radical. Vei observa ca in trecut ai trecut cu vederea anumite aspecte ale vietii tale, pe care acum vei invata sa le valorifici mai mult. Era necesar sa realizezi anumite lucruri. Si acum pare a fi momentul cel mai potrivit.