Berbecii trebuie sa aleaga momentul potrivit daca vor sa vorbeasca despre bani. Altfel, in cuplu, vor sari scantei. In cariera, unii culeg roadele, altii se gandesc la mari schimbari.

Taurii s-au saturat sa rezolve, singuri, problemele administrative si gospodaresti, dar, cand cer ajutorul, trebuie sa nu uite ca tonul face muzica. Regula este valabila si in relatiile de munca.

Gemenii care au de sustinut examene trebuie sa nu se bazeze pe bafta, iar cei care calatoresc in strainatate sa verifice toate detaliile legate de acte si relatia cu autoritatile.

Racii nu se pot baza pe cei din jur, iar bugetul personal trebuie administrat cu atentie. Norocul nu le lipseste, dar principala sursa de venit ramane munca proprie.

Leii sunt luati prin surprindere de unele schimbari de la serviciu. S-ar putea ca schimbarile sa le raneasca orgoliul, dar Soarele va intra pe strada lor in 22 iulie.

Fecioarele au parte de impliniri in plan sentimental sau primesc vesti bune legate de copii. Nativii singuri inteleg unde au gresit in vechile relatii si ce asteptari au, cu adevarat, de la un partener.

Balantele isi schimba atitudinea fata de cei dragi si nu mai trec orice cu vederea. Chiar si in relatia cu copiii devin mai autoritare. In cuplu, gelozia poate provoca probleme.

Scorpionii singuri se indragostesc de cineva care le aminteste de un fost partener. La serviciu, sunt apreciati de sefi, dar trebuie sa actioneze cu tact daca vor o marire de salariu.

Sagetatorii castiga mai multi bani dar nu mai arunca banii pe fleacuri. In plan profesional, s-ar putea ca unele intelegeri ce pareau batute in cuie sa fie puse sub semnul intrebarii.

Capricornii fac bilanturi, renunta la tot ce nu le mai este de folos si iau decizii cu impact pe termen lung. In plan financiar, primesc ajutorul la momentul potrivit.

Varsatorii trebuie sa se concentreze pe adevaratele prioritati din viata lor si sa tina cont de opinia partenerului atunci cand iau decizii care afecteaza intreaga familie.

Pestii gasesc un document ratacit sau un obiect pierdut, isi fac mai mult timp pentru un hobby sau se orienteaza catre un domeniu de activitate de care sunt cu adevarat pasionati.