Interpretarea viselor in care apar cirese. Atunci cand visezi cirese acestea simbolizeaza in realitate multa fericire, dragoste, zile senine. Dar daca visezi ca mananci cirese albe inseamna ca vei avea parte de multa intristare. Daca ciresele din visul tau sunt acre inseamna ca dai dovada de nestatornicie iar atunci cand visezi ca le mananci inseamna ca ai parte de fericire si de noroc, mai ales daca sunt dulci, vei avea multe bucurii. In schimb daca visezi ca mananci cirese rosii inseamna ca dorintele toate ti se vor implini iar o tarta cu cirese din vis inseamna ca vei avea parte de mici castiguri financiare. Cand vezi cirese in pom in vis inseamna ca vei avea parte de noroc si de multa izbanda, de multe bucurii, de succes in afaceri. Pe de alta parte se mai spune ca atunci cand visezi ca mananci cirese inseamna ca vei avea parte de bani insa nu si de sanatate.
Ciresele din vis reprezinta adesea faptul ca nu prea esti un om stabil ori dai peste oameni nestatornici in viata, care nu iti pot asigura un trai decent din punct de vedere financiar, insa cert este ca vei avea parte de bucurie si de fericire multa. Ciresele albe sau necoapte din vis iti pot aduce multe necazuri in viata reala, daca acestea sunt foarte acre in schimb inseamna ca vei avea parte de dezechilibru mintal sau sufletesc. Atunci cand mananci cirese mai inseamna si ca in viata ta se va asterne calmul, vei avea zile insorite si bune, daca le culegi in vis inseamna ca vei reusi sa castigi ceva bun in realitate, vei avea parte de cateva mici placeri, de noroc si bucurii, deasemenea daca visezi ca mananci cirese foarte dulci.
Atunci cand visezi ca mananci cirese rosii inseamna ca dorinta ta cea mai ascunsa se va implini, mai ales daca este de natura sexuala. O tarta cu cirese din vis inseamna ca vei avea mici castiguri materiale iar daca visezi ca te uiti la un pom cu cirese inseamna ca vei trece peste toate obstacolele, vei reusi sa faci tot ceea ce ti-ai propus, nu vei avea nici o problema in viata reala. Ciresele negre din vis inseamna ca trebuie sa ai foarte mare grija de sanatatea ta deoarece e posibil sa cazi la pat, din cauza unei boli foarte lungi.
Traditia romaneasca este de parere ca ciresele prevestesc semne rele, insa traditia persana spune ca ciresele prevestesc deziluzii in iubire, multe framantari, poate chiar despartire de persoana iubita, iar o explicatie mai antica a acestui vis este de parere ca vei avea probleme in viata de familie. Pe de alta parte insa visul in care apar cirese se mai refera si faptul ca ai un suflet nobil, ai parte de bunatate de la cei din jur si dai numai peste noroc mereu. In acelasi timp acest vis poate sa sugereze si faptul ca viata ta este exact ca un castron de cirese, adica plina de gust, cu savoare, dulce si placuta. Pe de alta parte atunci cand visezi un cires mai inseamna si ca ai o doza mare de feminitate in tine, ai un suflet mereu tanar si asta iti aduce mult noroc, ai in acelasi timp si capacitatea de face diferente intre rau si bine, stii cand si ce sa alegi in viata, ai un caracter complex insa si dual in acelasi timp. Trebuie insa, atunci cand visezi cirese sa incerci sa iei viata mai in serios deoarece lucrurile nu sunt numai roze si placute.