SAGETATOR- ADULTER

Sagetatorii sunt recunoscuti pentru faptul ca le place sa flirteze. Pentru Sagetatori, latura sexuala este poate cea mai importanta, intr-o relatie si, de aceea, pentru ei poate fi destul de dificil sa ramana intr-o singura relatie. Probabil ca pacatul tau cel mai mare este acela ca inseli.

PESTI- LENEA

Pestilor le place cam mult sa leneveasca si isi formeaza o lume mica a lor, in care cu greu patrunde vreo activitate extra.Pestii sunt visatori si se vor gandi mereu la ce intentioneaza sa faca. Spun intentioneaza, pentru ca le este prea greu sa faca vreun demers.

GEMENI- NECINSTEA

Gemenii au un obicei ciudat prin care incurca lucrurile. In momentul in care se simt captivi, in propriile mismasuri, incep sa minta, pentru a evada. Poate pentru ca zodia in sine arata ca o persoana nascuta sub acest semn zodiacal are doua fete.

VARSATOR- SE CREDE DUMNEZEU

Varsatorului ii place sa creada ca este mult mai special decat oricine altcineva si se considera cumva buricul pamantului sau vreun zeu pe pamant. Este poate cel mai mare pacat, dintre toate.

RAC- PREA MUNCITOR

Racul este genul de om care ar munci oricat, doar pentru a-si vedea apropiatii fericiti. De multe ori este un pacat, caci uita sa mai aiba grija si de el.

CAPRICORN- MANDRIE

Capricornului ii place sa fie mereu in competitie, iar atunci cand iese victorios, isi va arata mandria sub orice forma. Ar trebui sa aiba mai multa grija, oamenii prefera sa se retraga din viata unor astfel de oameni.

LEU - GRANDOMANIE

Stim ca este regele junglei, insa uneori exagereaza, asa este? Ar face orice pentru a-i depasi pe ceilalti si pentru a le demonstra tuturor ca el are ultimul cuvant.

TAUR- LACOMIE

Taurul mai poate fi numit si narcisist, pentru ca ii place sa fie mereu in centrul atentiei si va face anumite lucruri, doar daca obtine un beneficiu de pe urma lor.
In marea majoritate a timpului se lacomeste si isi doreste sa aiba cea mai frumoasa casa, masina, familie, etc.

FECIOARA - INVIDIA

Fecioarele sunt firi extrem de instabile si, din aceasta cauza vor face tot posibilul sa atraga ce au altii. Daca nu reusesc, se vor incarca de invidie, iar acest lucru nu va face decat sa le amarasca sufletul.

SCORPION- DESFRÂNAREA

Scorpionului ii place sa fie extrem de intim cu cei din jur si va face tot posibilul pentru a atrage atentia persoanelor de sex opus. Are toate sansele sa insele, in cuplu.

BALANTA - VANITATEA

Balantelor nu le pasa decat de propria frumusete si se vor dedica acestui aspect, pe intreaga durata a vietii. Mare grija, este foarte usor sa cada in latura narcisismului.

BERBEC - RAZBUNATOR

Berbecul poate fi extrem de razbunator, pe cei care l-au calcat pe coada. Este o fire spontana si va face tot ce ii trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte.

Sursa: secretele.com