BERBEC
- Sambata: Cineva drag ti-ar putea face astazi un cadou neasteptat, un lucru care o sa te bucure foarte mult. Primeste-l cu drag si ai grija sa ii multumesti persoanei respective pentru ca se gandeste mereu la tine.
- Duminica: Iti faci griji ca nu ai timp sa termini anumite lucruri, insa ar trebui sa fii mai calm. Totul se va termina cu bine daca iti oferi ragazul necesar sa vezi care lucruri sunt prioritare pentru tine si care nu.

TAUR
- Sambata: Ii pregatesti persoanei iubite o iesire in afara orasului si, asa cum te stiu toti, nu lasi nimic la voia intamplarii. Ai un simt practic extraordinar si momentul cu cei dragi va fi unul reusit.
- Duminica: Ai nevoie de niste lucruri noi pentru casa si este momentul sa apelezi la banii pe care ii aveai pusi deoparte. Iar daca gasesti si niste oferte, cu atat mai bine.

GEMENI
- Sambata: Esti prins fara voie intr-un scandal in care nu esti tu protagonistul, iar acest lucru te face sa te simti stanjenit. Evita orice discutie in contradictoriu.
- Duminica: Tot ce iti doresti astazi este putina liniste, insa cei din jur te vor in preajma lor, sa le aduci bucurie cu umorul tau binecunoscut. Ai grija la ce barfesti astazi, pentru a nu iti face probleme.

RAC
- Sambata: Urmeaza o perioada obositoare in viata ta, asa ca ar trebui sa faci tot ce este posibil sa iti acorzi o zi doar pentru tine. Lasa pe planul al doilea orice iesire si odihneste-te.
- Duminica: Este momentul sa ceri ajutorul pentru a rezolva o problema care nu iti da pace. Poate fi vorba despre o problema in casa sau chiar de una sentimentala, nu te feri sa ceri ajutorul.

LEU
- Sambata: Simti ca totul in jurul tau se prabuseste si nu stii cum sa iesi din problemele care te apasa. Va fi o zi plina de ganduri de tot felul si trebuie sa iesi cat mai repede din aceasta stare.
- Duminica: Persoana iubita iti face o surpriza si te scoate in oras pentru a te destinde. Un pahar de vin si cei dragi alaturi sunt de ajuns pentru a te face sa zambesti.

FECIOARA
- Sambata: Ai un puseu de energie si parca nimic nu este prea greu pentru tine. Bucura-te pentru aceste momente si profita din plin de ele, nu stii cand te vei mai intalni cu ele.
- Duminica: Este momentul sa achiti niste datorii care au in curand data scadenta. Nu lasa timpul sa treaca, pentru ca te-ai putea trezi fara bani zilele urmatoare.

BALANTA
- Sambata: Simti ca nu ai nimic in comun cu persoanele cu care te vezi astazi. Insa, pentru ca esti un as al diplomatiei, reusesti sa faci o impresie foarte buna si sa iesi in evidenta in orice subiect.
- Duminica: Ai parte de o zi relaxanta, alaturi de cei dragi. O iesire in parc sau la un concert este o idee foarte buna pentru tine, pentru ca zilele urmatoare sunt extrem de incarcate.

SCORPION
- Sambata: Ai grija la ce cuvinte folosesti astazi, pentru ca orice lucru s-ar putea intoarce impotriva ta. Nu transmite mai departe lucruri de care nu esti foarte sigur.
- Duminica: Prudenta in ceea ce faci si ce vorbesti se pastreaza si astazi. Nu este momentul sa intri in gura lumii si sa afli ce parere au aceste persoane despre tine.

SAGETATOR
- Sambata: Ai in plan un proiect care iti va aduce succesul. Insa cel mai bine ar fi sa il pastrezi secret pana cand vei incepe sa culegi roadele.
- Duminica: Pui la cale o vacanta exotica, iar astazi te gandesti si iti faci planuri cum sa gasesti cele mai bune oferte. Cere ajutorul cuiva care se ocupa de astfel de vacante si sigur vei avea parte de cea mai buna oferta.

CAPRICORN
- Sambata: Profita de alternativele pe care le ai la dispozitie si invata ca exista si nuante de gri, nu doar alb si negru. Invata astazi sa fii ceva mai flexibil cu tine si cu cei din jurul tau.
- Duminica: Nu cauta nod in papura la ce iti spune persoana iubita, pentru a evita un conflict cu aceasta. Iar daca stii ca ai gresit cu ceva, lasa capul jos si suporta consecintele.

VARSATOR
- Sambata: Se apropie un eveniment care te face sa simti fluturi in stomac si faci tot posibilul ca sa iasa totul perfect. Nu iti sta capul de atata treaba, insa rezultatul va merita pe deplin.
- Duminica: Petreci o zi de vis alaturi de cei dragi tie. Stii cum sa te faci placut in fata tuturor si acest lucru te ajuta si cu cei necunoscuti.

PESTI
- Sambata: Astazi vezi niste lucruri pe care cei din jurul tau nu le observa. Din acest motiv, atragi atentia oamenilor care isi oferp ocazia de a arata ceea ce stii tu sa faci cel mai bine.
- Duminica: Ziua incepe prost, insa se termina cu un telefon de la o persoana cu care nu ai mai vorbit de mult timp si care iti da niste vesti foarte bune.