- Daca visezi ca plangi, incearca sa iti dai seama ce anume te impiedica sa te exprimi mai liber in realitate. Prin interpretarea simbolurilor din timpul somnului, poti sa detectezi sentimentele reprimate.
- Lacrimile simbolizeaza compasiunea,vindecarea emotionala si curatarea spirituala.
- Ar putea fi vorba despre o mica lectie din trecut,din care ai tras invataminte.
- Daca visezi ca plangi in vis vei primi o veste buna neasteptata sau vei avea parte de niste schimbari in viata ta care se vor dovedi a fi benefice pentru tine si cei apropiati din jurul tau.
- Plansul in vis inseamna fericire.
- Daca in vis esti foarte trist si plangi foarte mult inseamna ca la nivel inconstient primesti semnalul ca in viata reala vei avea parte de evenimente placute care te pot lua prin suprindere si care iti vor aduce zambetul pe buze.
- Daca visezi ca plangi, lacrimile sunt mai degraba cauzate de o situatie dificila din viata ta, decat de evenimentele din vis. Acesta este modul creierului de a echilibra starea ta emotionala.
- Faptul ca visezi ca plangi poate indica un inceput al vindecarii sentimentale.
- Daca aceste vise se repeta, ar trebui sa analizezi sentimentele pe care le tii in tine. Este posibil sa nu iti dai seama ca suferi dintr-un anumit motiv si sa dai vina pe stres.
- Visele in care ne surprindem plangand ar putea semnifica o nevoie de eliberare a unor emotii, in special negative, cum ar stresul si alte tensiuni pe care trebuie sa le eliminam.
- Daca te visezi cu lacrimi in ochi si, mai mult, daca la trezire chiar ai ochii inlacrimați inseamna ca unele sentimente din interiorul tau iti cauzeaza suferinta,iar subconstientul te ajuta sa le scoti din interiorul tau,chiar daca pentru asta trebuie plangi.
- De visezi ca plangi in hohote in vis este semn ca in viata reala poti avea parte de castiguri neasteptate precum castigul la loto sau o mostenire de pe urma cuiva drag pe care o sa-l plangi mult atunci cand nu va mai fi.
- Plansul in vis este asociat cu argintii, bani care pot reveni posesorului daca se straduieste suficient de mult sa isi recupereze averea, sau aceluia care munceste sa o obtina.
- Aceia care trec printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar si care muncesc din greu pentru a obtine niste bani, daca viseaza ca plang in hohote si sunt foarte tristi in vis, este foarte posibil ca in urmatoarea perioada sa castige o suma foarte mare de bani sau chiar sa obtina o marire de salariu.
- In alta situatie, daca visezi ca plangi si ca esti foarte speriat si deznadajduit in vis inaintea unui examen important, este semn ca vei lua acel examen cu brio si te vei bucura de roadele muncii tale, pe care le vei culege asemeni lacrimilor din vis.
- In ceea ce priveste starea apasatoare si trista din vis asociata cu plansul in hohote, in plan emotional anunta o incercare de restabilire a unei ordini in viata, sau revenirea dupa o perioada foarte grea din punct de vedere afectiv.
- Daca tocmai ai pierdut pe cineva drag sau ai avut parte de o despartire si inca te vindeci de pe urma ei, inseamna ca la nivel spiritual, creierul incearca sa restabileasca o ordine emotionala si te ajuta sa treci peste momentele grele din viata ta.
- Plansul in vis reprezinta in situatia asta incercarea ta de a trece peste ceea ce iti face rau si in acelasi timp nevoia de a te elibera de energiile negative care te-au incarcat din punct de vedere afectiv in ultima vreme.
- Plansul in hohote anunta astfel ca in curand se va restaura linistea in viata ta si ca esti pregatit sa lasi in urma tot ce ti-a facut rau in ultima perioada.
- Plansul din vis mai poate anunta si ca in curand vei redeveni o persoana fericita si echilibrata din punct de vedere emotional, mai ales daca in ultima vreme ai luat in considerare schimbarea comportamentului tau sau renuntarea la anumite obiceiuri daunatoare.
- Daca vei considera ca anumite persoane nu au ce cauta in viata ta sau ca este momentul sa lasi in urma anumite evenimente care nu ti-au adus nimic bun, plansul in vis semnifica succesul tau de a trece cu bine peste ele si de a incepe o noua etapa plina de lumina ce iti va aduce numai bucurii.