La standul celor de la SC Tremot Dobre si fiii S.R.L., in cadrul TIBCO, al Romexpo, puteti gasi in acesxt week-end diverse sortimente de miere: miere de mana, de castan, de portocale, siropuri din fructe de padure cu miere de salcam acreditata ecologic - 18 RON, pastura - 28 RON / 100 de grame, miere de Delta Dunarii cu menta, miere de salcam cu baton de vanilie, laptisor de matca - 58 RON / 20 de grame.
SC Tremot Dobre si Fiii S.R.L. este ambasador al mierii romanesti, are inca din 1991 2 o vasta experienta pe piata produselor apicole: miere si siropuri bio.
De peste 16 ani, acestia exporta cantitati semnificative de miere conventionala si bio in: Germania, Marea Britanie, Italia, POlonia, Grecia, Statele Unite ale Americii, Austria, Spania.
Mierea lor bio este de inalta calitate si puritate si este recunoscuta si certificata de Agreco GmbH, Germania.
Produsele Tremot Dobre si Fiii au fost premiate la concursuri nationale si internationale.
Preocuparea lor permanenta pentru satisfacerea nevoilor clientilor acestora a condus la introducerea de noi produse, precum: Iute de Romania, Concentrat de corcoduse pentru acrit ciorbe, Amestec catina, polen si miere de albine, otet din fructe de padure cu miere.
Mai multe detalii despre aceste produse apicole din Baicoi, Strada Oltului nr. 151, gasiti pe www.tremot.ro.