BERBEC: Datorita faptului ca Marte, patronul astral, va fi conjunct cu Jupiter in casa castigurilor materiale si aliantelor, Berbecii vor avea un 2018 foarte bun. Toti nativii care vor dori sa aiba o viata mai buna vor avea posibilitatea de a accede la un job mai bun, mai bine platit datorita acestei conjunctii astrale.

TAUR: Conjunctia astrala le da posibilitatea Taurilor in 2018 sa intre in aliante foarte interesante care sa le aduca bani si profit. Cei care vor sta deoparte si nu se vor implica, asteptand sa le curga din cer norocul, se pot treci ca traverseaza anul si nu vor sti cum sa se descurce.

GEMENI: Acesti nativi vor beneficia in 2018 de o influenta jupiteriana foarte interesanta care va fi in cea de-a sasea casa zodiacala, unde sunt plasate locul de munca, relatiile de munca corecte. Cei vor dori sa aiba un job, un loc de munca mai bine platit sau o colaborare profitabila vor trebui sa traga tare. Gemenii trebuie sa fie foarte atenti si la sanatate deoarece pot aparea afectiuni, interventii chirurgicale, stomatologice si trebuie sa aiba o stare de spirit pozitiva.

RAC: Pentru a se bucura de succes in 2018, Racii vor trebui sa fie foarte bine determinati in perioadele in care vor exista eclipse, pentru a beneficia de pe urma puterii patronului lor, Luna. Nativii din Rac pot avea un an 2018 plin de evenimente interesante, fiind motivati de dorinta de a reusi, de a face o schimbare majora catre ceva sau cineva foarte apropiat sufletului.