Zodiile care iubesc intens in luna iunie
Oamenii iubesc in felul lor, unii isi exprima sentimentele mai usor fata de altii, unii traiesc mai intens dragostea decat ceilalti. Cand vine vorba de dragoste, zodiile au particularitatile lor. Va prezentam 5 zodii care iubesc intens in luna iunie. E rost de casatorii, copii, dar si amantlacuri. Zodia numarul unu la iubit este:

1. Berbec

Zodia Berbec este numarul unu la iubit. Va avea o luna iunie plina de emotii. Va trai iubirea la cote maxime: fie isi gaseste jumatatea, fie se indragosteste din nou si are parte de aventuri, fie duce relatia la alt nivel: casatorie, copii. Oricum ar fi, cine va avea norocul ca in Iunie sa fie iubit de un nativ Berbec va avea parte de experienta vietii.

2. Taur

Poate pare ca un cliseu, dar unde e rost de iubire, e si zodia Taur. Cu toate acestea, nativul e mai rezervat, in sensul ca prefera metoda clasica de a iubi si a se darui: va iubi doar partea lui, nu si pe-a altuia!

3. Rac

Cine se lasa iubit de un Rac va avea parte de o dragoste ca-n povesti: cuvinte frumoase, gesturi tandre la nesfarsit, declaratii de dragoste oriunde si oricand. Asa este Racul, traieste iubirea ca un copil care se bucura de frumusetea jocurilor copilariei. In iunie, Racul va renaste din punct de vedere sentimental.

4. Balanta

O luna iunie plina de iubire pentru zodia Balanta. A suferit, a facut sa sufere la randul sau, dar in iunie toate se vor linisti. Urmeaza o perioada in care sa arate cu adevarat de ce este capabila o Balanta atunci cand iubeste si pana unde este in stare sa mearga. Pana-n panzele albe, desigur!

5. Scorpion

De data aceasta, Scorpionul cel pasional va fi de nestapanit! Iubeste intens in iunie, dar nu se va abtine de la nebunii. Toate fanteziile isi va implini si nu va spune nu ori de cate ori va fi rost de noi aventuri. In iunie, Scorpionul e pus pe iubit mult si diversificat!

Sursa: a1.ro