Foarte multe femei tin dieta ca sa slabeasca. Ele renunta la carne, optand in schimb pentru legume si fructe, care au mai putine calorii si care le ofera rezultatele dorite. Ei bine, iata care sunt fructele care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia cand vrei sa slabesti.

Avocado

Avocado se afla pe primul loc pe lista cu fructele care te ajuta sa slabesti. Contine acizi grasi care stimuleaza metabolismul, cresc nivelul de energie si ard grasimile. In plus, substantele nutritive prezente imbunatatesc hidratarea pielii datorita grasimilor naturale bune si nu exista niciun risc asupra sanatatii cardiovasculare. Avocado este recomandat spre consum o singura data pe zi, dar daca iti place asa de mult, il poti manca mai des. Poti include avocado in dieta pentru a inlocui alimentele cremoase si bogate in calorii. De exemplu, daca iti este pofta de inghetata, iti poti face un mousse de avocado, recomanda clickpentrufemei.ro.

Lamaie

Lamaia este fructul secundar folosit in procesul de pierdere in greutate, fiind adesea recomandat pentru includerea in dieta. Pe langa faptul ca este ieftin si usor de combinat cu alte alimente, este bogat in riboflavina, fosfor, vitaminele B si C si magneziu. Poti slabi cateva kilograme cu suc de lamaie. Pentru inceput, bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa calduta cu suc de lamaie. Trebuie sa-l bei imediat, deoarece lamaia se oxideaza repede si isi pierde proprietatile.

Pepene rosu

Un alt fruct care nu trebuie sa lipseasca din dieta mai ales in sezonul estival este pepenele rosu. Un pahar de suc natural de pepene rosu (250 ml) contine 250 de calorii. De asemenea, ii ofera organismului vitaminele A, B si C si licopen. Toate acestea fac pepenele rosu un fruct foarte satios si hidratant care previne cancerul si problemele de inima. Retine ca pepenele rosu este bogat in zahar. Chiar daca este zahar natural, diabetici vor trebui sa aiba grija la cantitatea mancata. Recomandata este o felie de marime medie de doua sau trei ori pe saptamana.

Grepfrut

Ultimul fruct de pe lista de pierdere in greutate este grepfrutul. In afara de faptul ca este delicios si sanatos, ar trebui sa-l mananci din urmatoarele motive.
- Are un continut de zahar scazut, ceea ce inseamna ca nu este nicio problema daca esti diabetic.
- Continutul sau de fibre imbunatateste procesului digestiv.
- Poate fi inclus cu usurinta in smoothie-uri/sucuri.
Ai grija ca cele patru fructe sa nu lipseasca din alimentatie ta, daca vrei sa slabesti.

Sursa: exquis.ro