Horoscopul runelor. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana viitoare.

Berbec: Trebuie sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante.

Taur: Pentru ca Uranus e la el in zodie, trebuie sa aiba rabdare si sa nu forteze mana norocului.

Gemeni: Schimbari si pentru ei - ori schimba locul de munca, ori domiciliul. Exista posbilitatea si unei schimbari de profesie. Acționati cum simtiti.

Rac: Racii au o saptamana de protectie divina. Noua saptamana le aduce si lor schimbari. Orice ar face sunt protejati.

Leu: Au o saptamana mai grea, cu ceva incercari.

Fecioara: Sunt atentionati ca au ceva scapari. Efortul gandirii lor din saptamanile trecute a ajuns pe o pojghita de gheata foarte subtire. Trebuie sa aiba grija cum actioneaza.

Balanta: A iesit soarele pe strada lor. O certitudine ca cineva se gandeste la tine intens - iti va trimite un cadou minunat.

Scorpioni: Are runa intoarsa si sfaturi doua: sa se linisteasca, sa se tempereze, sa se relaxeze. Sa nu-si mai faca tot felul de griji fata de starea de sanatate sau alte probleme pe care pot sa le aiba rudele.

Sagetator: Trebuie sa-si mobilizeze toate fortele pentru a trece de o batalie. Sfatul runei: stati calmi! Totul se aranjeaza daca nu dati amploare conflictului.

Capricorn: Sfatul runei pentru Sagetator e valabil si pentru tine. Daca nu va ingrijorati si sunteti calmi, totul se aranjeaza.

Varsator: Sfatul runei: Dozati-va forțele pentru a va consolida pozitia, in primul rand la serviciu si apoi acasa, dar si in societate.

Pesti: Pregatiti-va pentru o suita de schimbari majore intr-un viitor apropiat. Protectia divina e intotdeauna cu voi.