Interpretarea viselor in care apare incaltaminte/ incaltat(a). Atunci cand visezi ca te incalti sau ca porti incaltaminte inseamna ca in realitate te pregatesti pentru ceva ce va dura, vrei sa te protejezi, sa fii ocrotit de anumite intemperii, simti nevoia sa te blindezi, sa nu fii vulnerabil in fata nenorocirilor vietii. Tot aici mai putem spune si ca esti foarte precaut daca visezi ca esti incaltat, te feresti de eventualele esecuri ce pot aparea in viata.
Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele sandale, ghete, bocanci, pantofi etc.
Atunci cand visezi incaltaminte inseamna ca ai foarte multe bunuri pe care vrei sa le aperi iar daca visezi ca iti cumperi incaltaminte inseamna ca cineva din familie iti va muri, sau vei fi foarte trist iar daca visezi ca ai incaltaminte de culoare albastra inseamna ca vei avea foarte multe probleme cu sanatatea, pe cand o incaltaminte carpita, tesuta inseamna ca te vei intoarce inapoi la cei cu care te-ai certat, cizmele de cauciuc inseamna ca esti un om vulnerabil si cei din jur te domina. Daca visezi ca nu ai incaltaminte inseamna ca faci ceea ce nu te satisface, esti capabil de compromisuri la locul de munca si suferi din cauza faptului ca nu iti implinesti pasiunile adevarate. Atunci cand visezi ca esti descult mai inseamna si ca nu faci nimic, stagnezi, nu avansezi in nici un domeniu insa mai poate insemna si lipsuri multe de ordin material sau de ordin sentimental. Daca visezi ca distrugi o pereche de incaltari inseamna ca vei fi foarte sarac. In cazul in care visezi ca ai o pereche de incaltari foarte frumoasa inseamna ca vei avea mult noroc iar daca visezi ca sunt in stare buna insa nu sunt noi inseamna ca vei avea un partener de viata foarte credincios, care te va iubi neconditionat.
O pereche de incaltaminte foarte noua, de lux inseamna ca vei fi onorat, cei din jur te vor respecta foarte mult iar daca visezi ca este desenata sau mazgalita inseamna ca ai multe ganduri care nu iti dau pace, te macina, atunci cand este murdara, deasemenea, nu iti gasesti pacea interioara, iar daca visezi ca te incalti cu incaltaminte noua inseamna ca in curand vei avea cununie in familie. Daca visezi ca primesti cadou o pereche de incaltari inseamna ca te vei casatori iar daca visezi ca este urata inseamna ca cineva te face de ras, te umilesti singur si ai multe de pierdut. Daca visezi ca ai incaltaminte rupta inseamna ca ai multe nereguli in viata ta, nu iti convin multe lucruri insa nu ai ce face, trebuie sa te supui iar daca visezi ca te uiti la o incaltaminte cu petice inseamna ca cineva te va deziluziona foarte mult si vei avea o perioada urata in viata.

Sursa: dreamgeek.ro