INTERVENTIA CHIRURGICALA PENTRU UN IMPLANT DENTAR ESTE FOARTE DUREROASA: FALS!

In realitate, tehnica moderna ii permite medicului efectuarea unei interventii minim invazive si aproape deloc dureroase, deoarece managementul durerii se realizeaza prin tehnici de sedare/anestezie si cu tratament medicamentos.

IMPLANTURILE DENTARE COSTA FOARTE MULT: FALS

Beneficiile implantului dentar sunt incontestabile si depasesc orice alte tehnici deci si
reconstructie a zambetului. Dent Estet ofera garantie pe viata si plata in 24 de
rate, fara dobanda.

TRATAMENTUL CU IMPLANT DENTAR DUREAZA FOARTE MULT: FALS

Tehnicile moderne de tratament cu implant dentar permint montarea implantului dentar foarte repede, iar functionalitatea lui este imediata. Exista chiar posibilitatea de a avea un zambet nou in doar o zi.

SUNT PREA TANAR SAU PREA IN VARSTA PENTRU UN IMPLANT DENTAR: FALS

Varsta inaintata sau prea frageda este factorul frecvent invocat de cele mai multe persoane pentru a evita implantul dentar. In realitate, un medic bine pregatit, ce are la dispozitie o tehnologie adecvata si un plan complet de tratament, poate realiza cu succes un tratament cu implant dentar indiferent de varsta pacientului (de la adolescenti pana la varstnici).

IMPLANTURILE DENTARE AU FOARTE MULTE EFECTE SECUNDARE: FALS

Riscurile si complicatiile care pot aparea in cazul implantului dentar sunt acelea ca la orice tip de interventie chirurgicala care presupune incizii si suturi. Pacientii pot resimti un disconfort cu manifestare locala, inflamarea zonei si un risc minim de aparitie a unei infectii, in primele zile de la efectuarea procedurii. Totusi, acest lucru nu inseamna ca si tu vei manifesta oricare dintre aceste efecte secundare. Din contra, statistic vorbind, peste 90% dintre pacien ii care au implant dentar se intorc la activita ile profesionale chiar din ziua urmatoare interventiei. Medicul implantolog experimentat va incerca intotdeauna sa mentina scazut orice risc, iar tu trebuie sa te asiguri ca urmezi intocmai tratamentul si indicatiile pe care stomatologul le-a personalizat pentru tine.

IMPLANTURILE DENTARE NU SUNT MAI BUNE DECAT PROTEZELE DENTARE: FALS

Acesta este un mit des intalnit in randul pacientilor. Comparativ cu protezele dentare obisnuite, implanturile dentare prezinta numeroase avantaje, precum:
- implantul dentar poate inlocui un singur dinte fara a afecta tesuturile moi
din jurul acestuia;
- permite pastrarea tesutului osos in locul in care se realizeaza extractia
dintelui;
- procedura cu implant dentar permite restaurarea tuturor dintilor, la fel de
eficient ca si in cazul protezelor dentare;
- nu exista riscul ca mancarea sa ramana in zona coroanelor dentare.