- Atunci cand visezi un mac sau un camp plin cu maci inseamna ca in realitate vei avea o perioada amoroasa, plina de farmec, te vei indragosti la nebunie si nu te vei da in laturi de la aventuri. Daca visezi ca esti la cules de maci inseamnaca planurile tale nu vor reusi sa se materializeze, totul va fi in zadar. Macii din vis mai pot insemna si o declaratie de dragoste, pe care e posibil sa o primesti prin intermediul unei scrisori, sau pe care o vei oferi cuiva, insa macii din vis reprezinta de cele mai multe ori o fericire de scurta durata, nu una stabila.
- Daca visezi ca aduni maci inseamna ca in viitor vei fi implicat intr-o dragoste profunda, care nu va dura mult iar daca te visezi intr-un lan de grau cu maci inseamna ca o persoana cu o situatie financiara buna iti va face o propunere de dragoste, poate chiar te cere in casatorie.
- Daca visezi ca mananci maci inseamna ca ai sperante zadarnice, nimic nu ti se va implini , speri in zadar, iar macii pe camp in vis prevestesc multe bucurii, placeri fine pe care ti le acorzi dupa o lunga perioada de timp. Atunci cand visezi maci intr-un camp care stau intre alte flori inseamna ca vei avea parte de o rusine pentru o anume situatie iar daca ii visezi printre buruieni inseamna ca vei primi declaratia de dragoste din partea unei persoane deosebite care are o pozitie sociala interesanta.
- Atunci cand visezi un mac rosu aprins inseamna ca vei fi injosit, cineva te umileste, iti vorbeste urat intr-o situatie anume si din acest motiv vei fi deprimat iar in cazul in care visezi semninte de mac inseamna ca vei fi cerut/a in casatorie, insa foarte tarziu, de catre o persoana deosebit de harnica.
- Atunci cand visezi ca te uiti la maci inseamna ca vei avea parte de placeri in general.
- Unii talmacitori de vise sunt de parere ca macii in general reprezinta faptul ca vei avea necazuri, vei fi facut de ras sau cineva te va face de ras.